Cerem ajutor, iar când ni se oferă îl ignorăm

promovare evenimenteAu românii un talent de a se plânge, de zici că sfârşitul lumii e în fiecare zi. Dar cu chestia asta sunt sigur că sunteţi deja familiarizaţi. Totodată, românii se mai pricep şi la a ignora ajutorul dacă nu e de un real folos.

Pe vrancea.com.ro vreau, pe lângă recenzii ale evenimentelor la care particip, să şi promovez ceea ce se întâmplă în Focşani, motiv pentru care, de fiecare dată când văd câte-o iniţiativă faină, obişnuiesc să cer mai multe informaţii, ca să pot întocmi un articol demn de luat în seamă.

Nu cer nimic în schimbul promovării evenimentului, iar informaţiile pe care le doresc nu necesită nici deplasare, nici compromisuri, nici vânzări de suflete, sau sacrificări de persoane. În general vreau doar câteva lucruri care l-ar putea face pe un posibil cititor să înţeleagă ce-i cu evenimentul, unde se ţine, ce vrea el să rezolve şi, eventual, cine mai este implicat pe lângă organizator. Lucrurile astea se pot scrie în maxim 10 minute într-un mail, iar imaginea pe care o pot câştiga organizatorii, există fără doar şi poate.

Site-ul în cauză nu este chiar uitat de lume şi vă pot spune asta datorită statisticilor şi a feedback-ului pe care-l primesc (mai mult verbal, decât prin comentarii) de la oamenii cu care mă întâlnesc.

Ceea ce nu înţeleg eu este de ce atunci când te rog să-mi trimiţi mai multe informaţii despre un anumit eveniment, tu accepţi să faci asta, iar eu, de cele mai multe ori, nu văd niciun mail de la tine care să-mi ofere ceva informaţii.

Aş putea adăuga la primul paragraf şi faptul că românii sunt comozi, nu?

6 Comments

 1. Stănica Bostănaru 14 decembrie 2011
  • Cristian Florea 14 decembrie 2011
   • Stănica Bostănaru 14 decembrie 2011
   • Cristian Florea 14 decembrie 2011
 2. starchim01 15 decembrie 2011
  • Cristian Florea 15 decembrie 2011

Leave a Reply