Cine mă ajută să redecorez casa unor copii de la SOS Satele Copiilor?

Update: Câștigătoare e Antonia. Mulțumesc tuturor pentru ajutor!

Acesta este unul dintre cele mai frumoase proiecte pe care mi le-a adus în față meseria asta de blogger și o să vezi de ce spun asta după ce încep să-ți explic despre ce-i vorba. :D

Pe scurt, cei de la savana și-au unit forțele și au hotărât să redecoreze casele copiilor defavorizați de la SOS Satele Copiilor. Mai mult, m-au invitat și pe mine să iau parte la proiect. SOS Satele Copiilor este un ONG care construiește case pentru copii defavorizați și care încearcă să le ofere un mediu de susținere în care aceștia să parcurgă toate etapele unei copilării normale, pentru că aranjarea caselor SOS are specificul unui sat. De fapt, ei încearcă să construiască mici comunități familiale, nu doar niște locuințe pentru copii.

Cei de la savana, așa cum ziceam mai sus, au hotărât să dea puțină culoare pereților din casele copiilor și m-au invitat și pe mine să iau parte la așa ceva. Mai mult, m-au rugat să iau și un cititor cu mine, așa că mă gândeam să fac un fel de concurs. :D Cum nu sunt cel mai priceput când vine vorba de redecorări, te invit pe tine să mă ajuți. Lasă un comentariu la acest articol până mâine, 18 noiembrie, ora 23:59, în care să-mi dai idei despre cum să decorăm pereții caselor SOS. Poți căuta imagini pe net sau poți face tu niște poze și le poți urca pe diverse site-uri de photo sharing. Important e să avem cât mai multe propuneri de redecorare. Reține că cei de la savana au tot felul de culori în portofoliu, deci ne putem juca cu absolut orice nuanță.

Joi voi alege un câștigător dintre cei care lasă comentariu și vom merge împreună vineri (20 noiembrie) să ajutăm la redecorarea pereților. Când lași comentariul cu ideea de redecorare, te rog să-mi spui și dacă mă poți însoți vineri (undeva între 13:00 și 19:00) la redecorare, că ar fi păcat să te aleg pe tine drept câștigător și apoi să-mi spui că nu poți veni.

Hai, aștept cât mai multe propuneri. Copiii merită pereți colorați și frumoși.

perete pictat

10 Comments

 1. Iulia 17 noiembrie 2015
  • Cristian Florea 17 noiembrie 2015
 2. Antonia 17 noiembrie 2015
  • Cristian Florea 17 noiembrie 2015
 3. Miruna 17 noiembrie 2015
 4. Alma Andreescu 18 noiembrie 2015
  • Cristian Florea 18 noiembrie 2015
 5. Gabriela 18 noiembrie 2015
  • Cristian Florea 18 noiembrie 2015
 6. Ana Radu 18 noiembrie 2015

Leave a Reply