Cine ciucneşte cu Ciucnitorii?

Poster Dezbatere BereCică cine citeşte chestii ciucuieşti consumând cu Chinezu ciucnituri ciuc.zero, câştigă ciucţumiri cam cât cinci ciucniri cu Cristian.

După ce v-am umplut de „c”-uri în proproziţia de prezentare, să vă explic despre ce-i vorba. :)) Şiţi voi că despre consumul de bere am mai vorbit. Chiar de două ori.

Continuăm campania cu mai multe detalii. Cinci echipe formate din bloggeri şi vedete încearcă să-şi susţină un punct de vedere în legătură cu motivele pentru care se consumă berea şi, totodată, să demonteze ceea ce susţin jurnalistul Răzvan Exarhu şi scriitorul Adrian Georgescu, cum că berea se bea doar pentru gust. Echipele sunt după cum urmează:

1. Comediantul Sergiu Floroaia şi Adrian Ciubotaru spun că berea se bea pentru că-ţi oferă „o stare”.

2. Comediantul Teo şi Adi Hadean spun că berea o bei pentru că poţi.

3. Rapper-ul Grasu XXL şi Alexandru Negrea vor să ne convingă că berea se bea pentru distracţie.

4. Actorul Radu Gabriel şi Bobby Voicu susţin că berea se bea, înainte de toate, pentru socializare.

5. Actorul Florin Busuioc şi Chinezu susţin că berea consumată responsabil se bea pentru un plus de sănătate.

Aici se află aplicaţia de pe Facebook unde puteţi vedea filmuleţul de prezentare al fiecărei echipe şi, pe lânga asta, puteţi să vă votaţi preferata. Eu am ales echipa Ciucnitorilor, formată din nimeni alţii decât actorul Florin Busuioc şi bloggerul Chinezu, susţinând alături de ei consumul responsabil de bere în vederea obţinerii unui plus de sănătate.

Marea dezbatere în legătură cu motivele pentru care se bea bere va avea loc vinerea viitoare, pe 27 ianuarie 2012, la orele 16:00, pe pagina de Facebook a celor de la Ciuc.

Până atunci, votaţi, votaţi, şi bere consumaţi.

Dacă nu e prea mare efortul, aţi putea lăsa un comentariu în care să ne spuneţi pe cine susţineţi? Nu-i nicio supărare dacă nu-i alegeţi pe Ciucnitori, că doar trebuie să ne distrăm, nu să ne certăm.

Tags:,

7 Comments

 1. niggerul 22 ianuarie 2012
  • Cristian Florea 22 ianuarie 2012
 2. C.Liviu 22 ianuarie 2012
  • Cristian Florea 23 ianuarie 2012
   • C.Liviu 23 ianuarie 2012
 3. Calivita 23 ianuarie 2012
  • Cristian Florea 23 ianuarie 2012

Leave a Reply