Cine s-ar fi gândit vreodată că o să ajung Ministru?

V-am mai zis eu de câteva ori pe-aici că sportul reprezintă pentru mine mai mult decât o activitate pe care am desfăşurat-o la un moment dat şi de care îmi amintesc acum cu drag. Cred că dacă faci un anumit lucru pentru câţiva ani buni, lucrul ăla o să-ţi marcheze toată evoluţia de-atunci în colo. Şi cam aşa s-a întâmplat şi cu mine.

Deşi pare incredibil, sportul m-a învăţat o grămadă de lucruri: m-a învăţat să fiu mai ordonat, mai motivat, mai atent la detalii, mai conştient de ceea ce se întâmplă în jurul meu şi de ceea ce trebuie să se întâmple cu mine. Cred că sportul, printr-o putere pe care nici eu nu prea o înţeleg, m-a făcut la un moment dat să mă gândesc serios la viitorul meu şi să mă facă să mi-l aşez în cap în aşa fel încât să-mi fie bine şi să fac ce-mi place, iar până acum chestia asta mi-a ieşit al naibii de bine.

Care-i legătura cu titlul?

De ceva vreme am fost acceptat în echipa Sport Local. Altfel spus, Cristi a avut încredere să mă lase să apăs pe butoanele care construiesc drumul prin online al site-ului Sport Local, dându-mi ocazia să fiu Project Manager-ul acestui proiect de suflet.

Ministru am devenit pentru că Sport Local a fost gândit ca o platformă unde oameni din toate judeţele se vor strânge şi, împreună, vor ajuta la promovarea sportului nevăzut de jurnaliştii de la noi. Credem că e nevoie de o adevărată armată ca să poţi câştiga bătălia dintre sportul local (cel necunoscut oamenilor de rând) şi sportul rege, de care toată lumea este sătulă până peste cap.

Iar pentru că am mers pe ideea de armată, a apărut Armata de Eliberare a Sportului Local, a cărei poveste o puteţi citi aici.

Aşa am ajuns Ministru şi tot aşa am ajuns să-mi duc o pasiune (cea a sportului), la un alt nivel, adică la cel în care tot ceea ce mă înconjoară are legătură cu asta.

Vă invit, aşadar, să vă înrolaţi în Armata Sport Local şi să ajutăm împreună la eliberarea Sportului Local!

Armata de Eliberare a Sportului Local

6 Comments

 1. Omega Peter 29 noiembrie 2012
  • Cristian Florea 29 noiembrie 2012
  • Mădălin Grama (@Mentalismus) 30 noiembrie 2012
   • Cristian Florea 30 noiembrie 2012
 2. Sorin 29 noiembrie 2012
  • Cristian Florea 29 noiembrie 2012

Leave a Reply