Cine se încumetă să alerge pe scări 34 de etaje?

Anul trecut am fost la prima ediţie SkyRun. SkyRunul nu e altceva decât o competiţie de alergare pe scări, în cea mai înaltă clădire din ţară, care are 34 de etaje. Anul trecut am plecat de-acasă cu gândul că am să urc toate scările în alergare, adică n-am să merg deloc până sus. La ultimele 3 etaje simţeam c-o să-mi rămână picioarele acolo, dar m-am ambiţionat să urc aşa, în alergare, până sus. Nu suportam ideea de a nu-mi atinge obiectivul. Şi-am reuşit, iar lucrul ăsta mi-a dat o satisfacţie foarte mare după, mai ales că n-aveam niciun pic de antrenament în spate.

Anul acesta vreau să alerg din nou, dar obiectivul e să scot un timp mai bun decât anul trecut. În acest an este şi miza mai mare, pentru că se face clasament separat pentru bloggeri, cu premii speciale pentru ei, iar lucrul ăsta mă motivează în plus.

Mi-ar plăcea să fim mai mulţi (nu doar printre bloggeri, ci aşa, în general), pentru că banii obţinuţi din plata taxei de înscriere vor fi donaţi spitalului HOSPICE, care ajută adulţii cu cancer în stadii avansate şi copiii cu diagnostic limitativ de viaţă.

Iar dacă ai impresia că a alerga până la etajul 34 pe scări e imposibil, află că la ediţia trecută, dintre toţi cei 542 de înscrişi, n-a abandonat nici măcar unul. Şi nu-ţi imagina că au fost doar sportivi acolo, pentru că nu-i aşa. În plus, dacă 34 de etaje ţi se pare mult, să ştii că prietenul Gabi Solomon o să facă o alergare de 24 de ore pe scări, pentru că poate. :D

Iar dacă eşti blogger, te poţi înscrie aici şi pe lângă premiile pe care le poţi câştiga pentru că te-ai înscris, beneficiezi de acces gratuit la competiţie.

4 Comments

  1. Luciana Corlan 6 octombrie 2014
    • Cristian Florea 6 octombrie 2014
  2. Fecioru Florina 6 octombrie 2014
    • Cristian Florea 7 octombrie 2014

Leave a Reply