Citeşti bloguri prin RSS? Ai încercat FeedDemon?

Despre FeedDemon am mai spus câte ceva acum un an de zile, dar fugitiv, în câteva rânduri, pentru că articolul era despre altceva şi pentru că FeedDemon-ul nu merita atât de multă atenţie. Acum merită, dar mai întâi să încercăm să explicăm termenii. Dacă nu ştiţi ce înseamnă RSS, daţi un click aici.

FeedDemon este o aplicaţie care permite să te abonezi prin RSS la blogurile care-ţi plac.

De ce am ales eu FeedDemon şi nu altceva? Pentru că dintre feed reader-ele pe care le-am testat, este singurul care se sincronizează automat cu Google Reader. Cum înainte de FeedDemon mă abonam la toate blogurile prin Google Reader, acest detaliu era unul foarte important pentru mine. În plus, sincronizarea asta mă ajută şi atunci când vreau să-mi citesc reader-ul de pe telefon, că acolo n-am cum să-mi instalez progrămelul.

De ce versiunea 4 (aia nouă) merită atenţie? Pentru că are un design nou şi user-friendly, pentru că permite aşa-zisul „Watches”, care te lasă să-i spui softului să-ţi arate articolele de pe blogurile la care eşti abonat în funcţie de nişte keyword-uri (pe care tu le setezi), pentru că are „Podcasts”, care îţi downloadează melodii pe iPod sau pe alte gadget-uri media şi pentru multe altele pe care vă las să le descoperiţi singuri.

Un minus ar fi faptul că browserul intern pe care-l are FeedDemon este Internet Explorer, dar eu am selectat să-mi deschidă toate link-urile în browserul setat ca general, deci Mozilla, fără să mă mai lovesc de cel intern.

Aşadar, ciţiţi bloguri prin RSS? Folosiţi FeedDemon?

Tags:

10 Comments

 1. Stefan Murgeanu 17 decembrie 2010
  • Cristian Florea 17 decembrie 2010
 2. DrCriss 17 decembrie 2010
 3. anana 17 decembrie 2010
  • Cristian Florea 17 decembrie 2010
   • anana 18 decembrie 2010
 4. Ruxi 17 decembrie 2010
  • Cristian Florea 17 decembrie 2010
 5. Beta - Gaming Arena 17 decembrie 2010
  • Cristian Florea 18 decembrie 2010

Leave a Reply