Ești client BCR? Uite cum poți primi o mașină de 9 locuri cu care să mergi în vacanță

in vacanta cu BCRZiua de 1 mai am petrecut-o la Vama Veche. Am fost acolo împreună cu BCR și cu noile lor van-uri de vacanță, niște mașini Renault Traffic (8+1 locuri), colantate frumos și pregătite pentru vara care începe deja să vină.

Am profitat de confortul mașinilor, de primirea călduroasă de la Sandalandala, de micul dejun de la Lifebox și de energia faină transmisă de ceilalți colegi bloggeri din excursie, iar acum a venit momentul să-ți spun cum poți pune tu mâna pe unul dintre van-urile cu care am mers noi în vacanță, fără să faci eforturi în plus.

Sistemul e foarte simplu: trebuie să intri aici, să completezi formularul de pe pagină, apoi să faci plăți cu cardul de fiecare dată când îți cumperi ceva. Motivul pentru care trebuie să faci plăți cu cardul este pentru că vor primi mașini de vacanță persoanele care vor face cele mai multe plăți cu cardul până pe 21 mai. Nu contează suma, ci contează numărul de tranzacții.

Dacă vei fi unul dintre aceia care au folosit cardul cel mai mult, vei primi unul dintre cele 16 van-uri Renault Traffic cu plinul făcut, pe care îl poți folosi timp de cel mult 7 zile pe teritoriul României, să mergi în vacanță unde vrei tu.

Dacă nu reușești să fii în top până pe 21 mai, să știi că mai există șanse de câștig, pentru că această campanie se împarte în mai multe etape de înscrieri și are de dat 52 de premii în total. Etapa a doua începe 4 iunie și ține până pe 17 iunie 2018, iar etapa a treia începe pe 2 iulie și ține până pe 15 iulie 2018. Indiferent de etapă, înscrierile se fac aici.

Regulamentul spune că ai voie să te înscrii în fiecare etapă, dar poți câștiga premiul o singură dată. Deci dacă te numeri printre câștigători în prima etapă, să știi că nu mai poți câștiga în următoarele două etape de concurs.

Practic, dacă ești client BCR și vrei să mergi în vacanță cu van-urile puse la bătaie, tot ce trebuie să faci este să intri aici și să te înscrii în formularul de pe site. Apoi, dacă ești ca mine (omul care plătește orice cu cardul și care nu prea are cash în portofel), nu mai ai nimic în plus de făcut, ci doar îți desfășori activitatea de zi cu zi. :D

Sună bine, nu?

Tags:

Leave a Reply