Sunt gazda unei serii de clipuri video cu ocazia reorganizării blogului Fundației Vodafone România

Fundația Vodafone România și-a reorganizat blogul sub numele Jurnal de Bine. Un pas firesc, dacă mă întrebați pe mine, după ce în urmă cu aproximativ un an de zile au lansat spotul „E normal să facem bine”. Această reorganizare a blogului are în componența sa și o serie de articole video, în care am onoarea de a fi personajul principal. Primul clip e gata și conține povestea proiecutului „Caravana cu Medici”.

Ce face Caravana cu Medici? Adună în fiecare lună 40 de medici voluntari care pleacă împreună într-un sat din România în care oamenii locului nu au acces la servicii medicale. Stau acolo preț de un weekend și consultă gratuit toți sătenii, cu ajutorul unor echipamente achiziționate cu sprijinul Fundației Vodafone România. Dar hai să vezi clipul pe care l-am făcut cu această ocazie.

Caravana cu Medici din Partizani

Câte lucruri din jur ni se par excepţionale, când ele sunt, de fapt, normalităţi?

Zeci de voluntari. Sute de poveşti în care aceştia au încercat să facă un bine. Un jurnal care să le cuprindă pe toate: bit.ly/PovesteaDinPartizani

Posted by Fundatia Vodafone Romania on Wednesday, March 1, 2017

În clip n-am reușit să prindem încântarea oamenilor care ieșeau din cabinetele medicilor. Pentru oricare dintre noi e important să știm că suntem bine, că nu avem nicio afecțiune gravă și că cineva avizat ne-a dat confirmarea că e totul ok, iar pentru oamenii din Partizani acest lucru contează mult mai mult decât ne putem imagina. În sala de așteptare improvizată la Partizani erau oameni care nu mai fuseseră la medic de peste 10 ani. Sau persoane care nu fuseseră niciodată într-un cabinet medical și care nu știau până atunci cum arată aparatul de electrocardiogramă, cel care verifică dacă inima lor funcționează cum trebuie.

În încheiere, te invit să urmărești Blogul Jurnal de Bine și să le spui și prietenilor tăi despre el. :D

4 Comments

  1. Mirela Zaharia 9 martie 2017
    • Cristian Florea 9 martie 2017
  2. Diana 9 martie 2017
    • Cristian Florea 9 martie 2017

Leave a Reply