Există un concurs pe Instagram pentru pasionații de cafea din România. Poate te interesează ☕️

Barmaniada, cea mai importantă competiţie anuală din domeniul bartending-ului din România, începe în acest an pe 31 mai cu Etapa de Barista, care va aduce în faţa juriului şi publicului numeroşi profesionişti care vor demonstra atât o cunoaştere avansată a culturii cafelei, cât şi măiestrie în prepararea şi servirea acesteia.

Pentru că între cafea și fotografie există o legătură destul de strânsă (sunt peste 46.000.000 de fotografii pe Instagram cu hashtagul #coffee), cei de la Barmaniada s-au gândit să organizeze o competiție pe Instagram pentru cei care iubesc atât cafeaua, cât și fotografia.

3 lucruri despre concurs

 1. Ca să te înscrii, trebuie să publici pe Instagram una sau mai multe fotografii cu și despre cafea, folosind hahstag-urile: #CoffeeLoversManifesto și #Barmaniada2016. Nu uita că trebuie să ai profilul public pentru ca poza ta să poată fi văzută de organizatori. Ai timp să te înscrii până pe 19 mai 2016.
 2. În fiecare săptămână, vor fi premiate 3 fotografii realizate de instagrammerii din România. Premiile sunt următoarele:
   
  Coffee Lovers Kit – care cuprinde o râșniță și un AeroPress, o metodă de preparare a cafelei la brew;

  Workshop-uri special create pentru pasionații de cafea și cei care își prepară cafeaua acasă;

  Degustări de cafea – sesiuni de degustare (cupping-uri) cu o selecție de cafele exclusiviste.

 3. Cele mai faine imagini vor fi împărtășite publicului pentru prima dată în cadrul Etapei de Barista (din 31 mai 2016), care va reuni pasionaţi de cafea din întreaga ţară şi renumiţi profesionişti atât din plan naţional, cât şi internaţional. Mai mult decât atât, fotografiile selecţionate vor fi publicate în cadrul unei reviste-ediţie specială dedicată comunităţii cafelei, creată de Barmaniada în parteneriat cu coffee shop-uri de specialitate din ţară.

Cam asta e, în mare. Mai multe detalii găsești aici.

A, încă ceva: m-am uitat pe contul meu de Instagram să văd dacă am făcut până acum fotografii care s-ar fi potrivit în concurs. Nu-i cea mai reușită poză de pe contul meu, dar asta ar fi:

Fiind acolo de 27 de luni, cred că e timpul să mai fac niște poze cu cafea și să le urc pe Instagram. ☕️

4 Comments

 1. eBogdan 25 aprilie 2016
  • Cristian Florea 25 aprilie 2016
 2. Eugen 26 aprilie 2016
  • Cristian Florea 27 aprilie 2016

Leave a Reply