Contact Apple România: cum discuți în română cu reprezentanți Apple

Știm deja că cei de la Apple nu sunt prezenți în România ca o firmă în sine, ci tot ceea ce comercializează se face prin retaileri și service-uri autorizate. Dar dacă ai nevoie de o discuție cu un reprezentant Apple, să știi că există un număr de telefon de contact la care îți răspund persoane din România.

Am găsit acest număr pentru că voiam să pun o întrebare despre tipurile de conturi de business disponibile în App Store și, sincer să-ți spun, nu mă așteptam să răspundă cineva.

Spre surprinderea mea mi-a răspuns destul de rapid o doamnă care vorbea limba română și care mi-a ascultat foarte calm și răbdător problema.

Nu știa exact cum s-o rezolve, așa că m-a rugat să aștept să discute cu unul dintre superiori și m-a întrebat dacă m-ar deranja să vorbesc și în engleză, în cazul în care superiorul ar dori să discute direct cu mine.

I-am spus că nu m-ar deranja să discut în engleză cu cineva care mă poate ajuta, doar că n-a fost cazul să ajungem până acolo, pentru că doamnei din România i s-a explicat ce trebuie să-mi zică și am încheiat conversația destul de rapid.

Dacă ești în căutarea unui contact Apple România, aici e numărul de telefon la care trebuie să suni: 0800 400138.

Este un număr apelabil din orice rețea, cu tarif normal. Sau, dacă ai minute incluse în abonament, nu vei plăti nimic.

E ca orice alt call center, dar partea bună e că cei din România pot lua legătura rapid cu reprezentanți Apple din străinătate dacă întrebările sau nevoile tale îi depășesesc pe cei care răspund la numărul de telefon de mai sus.

Iar dacă ești în căutarea unui mod de a contacta Apple din alte țări, găsești aici lista completă cu numere de telefon împărțite în funcție de locație.

Spor la rezolvarea problemei! 👍🏼

Contact Apple România: cum discuți în română cu reprezentanți Apple - Photo by Julian O'hayon

4 Comments

  1. Sebastian 14 noiembrie 2022
  2. Tania 14 noiembrie 2022
  3. Bertfeld Pascu Maria 14 martie 2023
  4. ANDREI 29 septembrie 2023

Leave a Reply