Dacă aș folosi agendă, i-aș pune o copertă făcută din materiale reciclate. Cam ca asta

Zilele trecute mi-a scris cineva de la UpsideDown, un magazin online cu produse confecționate din bannere sau alte materiale reciclate. Mi-au propus să-mi trimită unul dintre produsele lor și, dacă-mi place, să scriu pe blog despre ce fac ei. Mi-a plăcut ideea, în special pentru că sunt unul dintre cei care susține că dacă se pot face lucruri frumoase din materiale care în mod normal se aruncă, ar trebui să le facem.

Și mi-au trimis o copertă de carte sau de agendă (depinde la ce vrei s-o folosești), pentru un format A5, de maxim 700 de pagini. Mi-a plăcut, arată cam așa:

Eu nu folosesc agendă, iar cărțile prefer să le citesc ținând în mână coperțile lor colorate, dar ar putea fi un cadou frumos pentru o persoană care își notează tot ce are de făcut pe câte-o agendă. :D Sau, dacă vrei să vezi și alte produse făcute din materiale asemănătoare, te invit pe site-ul lor. Îmi place foarte tare faptul că și-au extins business-ul și pentru companii. Adică pot face obiecte din materiale reciclate pe care să pună logoul companiei tale. Uite aici câteva exemple.

Cum ți se pare ideea lor? Mai știi proiecte asemănătoare?

2 Comments

  1. Cosmin Cengher 29 martie 2016
    • Cristian Florea 30 martie 2016

Leave a Reply