Dacă aș folosi agendă, i-aș pune o copertă făcută din materiale reciclate. Cam ca asta

Zilele trecute mi-a scris cineva de la UpsideDown, un magazin online cu produse confecționate din bannere sau alte materiale reciclate. Mi-au propus să-mi trimită unul dintre produsele lor și, dacă-mi place, să scriu pe blog despre ce fac ei. Mi-a plăcut ideea, în special pentru că sunt unul dintre cei care susține că dacă se pot face lucruri frumoase din materiale care în mod normal se aruncă, ar trebui să le facem.

Și mi-au trimis o copertă de carte sau de agendă (depinde la ce vrei s-o folosești), pentru un format A5, de maxim 700 de pagini. Mi-a plăcut, arată cam așa:

Eu nu folosesc agendă, iar cărțile prefer să le citesc ținând în mână coperțile lor colorate, dar ar putea fi un cadou frumos pentru o persoană care își notează tot ce are de făcut pe câte-o agendă. :D Sau, dacă vrei să vezi și alte produse făcute din materiale asemănătoare, te invit pe site-ul lor. Îmi place foarte tare faptul că și-au extins business-ul și pentru companii. Adică pot face obiecte din materiale reciclate pe care să pună logoul companiei tale. Uite aici câteva exemple.

Cum ți se pare ideea lor? Mai știi proiecte asemănătoare?

Lasă un comentariu

2 comentarii

  • Cosmin Cengher 29 Mar 2016, ora 16:17

    E super mișto ideea și arată foarte fain. Dar, din păcate, nu știu cât prinde treaba asta cu materialele reciclate la români. Am vreo 3 agende pe care le folosesc, depinde care-mi cade în mână și de lucrul pe care-l am de notat. Faza e că prin magazine toate agendele sunt super colorate și cu cât mai multe desene sau print-uri – toate de așa natură să-ți sară-n ochi.

    • Cristian Florea 30 Mar 2016, ora 08:14

      Eu cred că prinde. Nu neapărat când vine vorba de copertele de agende, dar alte produse de la ei de pe site sunt chiar atractive, cum ar fi portofelele sau borsetele. :D