170 de moduri în care poți folosi serviciile Google + alte noutăți din social media

Am mai zis-o, dar nu mă deranjează să repet: dacă lucrezi în social media, ar trebui să fii pregătit ca în fiecare zi să se schimbe ceva la rețelele sociale pe care le folosești sau la toolurile cu care ești obișnuit. Online-ul e o lume într-o continuă schimbare, iar tu ar trebui să te poți adapta mereu în funcție de tendințe.

Spre exemplu, uite câteva noutăți din social media apărute de ieri până azi:

1. Google a făcut o pagină cu 170 de moduri în care le poți folosi serviciile. Sunt trucuri pentru a-ți face viața mai ușoară dacă folosești serviciile lor. Spre exemplu, nu știam că există Google Maps Treks, un tool care-ți arată într-un fel atractiv și educativ diverse minunății de pe Pământ.

2. În curând, o să poți urca pe Instagram clipuri de până la 60 de secunde (limita era de 15 secunde până azi). În ultimele 6 luni, timpul petrecut de utilizatorii Instagram urmărind clipuri video a crescut cu 40%, așa că s-au gândit să-i determine pe oameni să crească și mai mult acest procent. Posibilitatea de a urca clipuri de până la 60 de secunde va fi disponibilă pentru toată lumea în următoarele luni. De azi încep să adauge acest feature anumitor conturi și probabil vor crește numărul acestora treptat.

 

3. Snapchat vine cu un update care le dă voie utilizatorilor să facă apeluri video între ei. Partea faină e că dacă te sună un prieten și tu nu vrei să-i răspunzi tot prin video, poți să-i scrii. Nu am testat funcția asta, că încă nu sunt atât de bun prieten cu Snapchatul, dar știu că e o rețea socială adoptată de foarte multă lume chiar și în România (e pe locul 7 în topul celor mai descărcate aplicații din App Store-ul românesc și pe locul 10 în Google Play). Mai multe detalii despre noul update poți citi aici.

noutati din social media - apeluri video snapchat

Cam asta-i lista cu noutăți din social media de azi. :D Dacă mi-a scăpat ceva, te rog să-mi spui.

4 Comments

  1. Ecaterina M 30 martie 2016
    • Cristian Florea 30 martie 2016
  2. Eugen 30 martie 2016
    • Cristian Florea 31 martie 2016

Leave a Reply