Blogul meu, pe coperta albumului Ninsorium

Activitatea din mediul online mi-a oferit multe avantaje de-a lungul timpului, iar cele mai importante sunt cele legate de oamenii pe care i-am cunoscut. Am reușit în ultimii 11 ani să mă înconjor de prieteni de la care am învățat o mulțime de lucruri și să-mi păstrez activă dorința de a evolua și a găsi soluții văzându-i pe ei că fac asta.

Unul dintre prietenii pe care i-am cunoscut în mediul online este Marius Matache. Pe Make îl știu chiar din primii ani de când m-am apucat de blogging. Era și el blogger ca mine, iar ulterior am aflat că este și cântăreț de folk și apoi că e și profesor în chimie.

Ai crede că cele 3 meserii n-au nicio legătură între ele și că sunt imposibil de făcut de un singur om, dar se pare că Make a reușit. 😁

Iar dacă tot vorbim de cifra 3, să știi că Marius Matache se pregătește pentru lansarea unui nou album. Al treilea album al artistului, numit Ninsorium.

Am apreciat mereu la Make perseverența și dorința de a înainta chiar și când lucrurile păreau complicate, iar de când a început pandemia a continuat în același stil. Neavând cum să mai susțină concerte, a mutat activitatea în online, printr-o serie de live-uri pe pagina lui de artist, dar și prin deschiderea unui cont de Patreon, de unde poți cumpăra bilete la spectacole online pe care le susține sau bucăți de conținut exclusiv pe care îl împărtășește doar cu patr(e)onii lui.

Albumul Ninsorium nu este încă disponibil pe platformele de streaming, dar dacă vei fi unul dintre abonații de pe Patreon, vei avea acces la piesele de pe album înaintea tuturor. Iar dacă vrei să-i asculți albumele anterioare, aici găsești Hoinar prin Piața Matache și aici Alchimie.

Eu mă bucur că Make a decis să mă aleagă drept unul dintre promotorii albumului său (suntem doar 10, deci lupta a fost strânsă), iar dacă o să cumperi albumul, o să găsești și adresa blogului meu pe coperta. 😁

Alte detalii despre album

  • Ninsorium este un nou element chimic descoperit de Alchimistul muzicii indie-folk din România (aka Marius Matache); cele două cifre de pe copertă – Numărul atomic Z (cel de sus) = 3 (e al treilea album Marius Matache), Masa Atomică Relativă A (cel de jos) = 11 (sunt 11 momente pe album):
  • sunt trei textieri pe album – Sorin Poclitaru și Loredana Tudor-Tomescu cu câte 4 piese și Arcadie Suceveanu cu o piesă; Sorin și Loredana sunt prezenți și cu câte o poezie de iarnă, recitate chiar de autori;
  • Sponsorul albumului e Jameson; Cheers! 🥃
  • La realizarea albumului au contribuit: Berti Barbera (percuții), Vlady Săteanu (bas), Cristi Mihai (nai), Lyuben Gordievski (pian), Daniel Sfichi (acordeon), Victor Panfilor (producator muzical si inginer de sunet, masterizare).

2 Comments

  1. Joie Negru 14 mai 2020

Leave a Reply