Crăciunul l-am petrecut printre bloggeri

Ieri, cu tot Crăciunul, ne-am întâlnit la Irish Pub, ca să nu mai pierdem atât de mult timp în faţa calculatorului.

Crăciunul l-am petrecut printre bloggeri 1 | Cristian FloreaÎn sfârşit l-am cunoscut pe Alin Ioniţă , cu care voiam cu toţii de foarte mult timp să ne întâlnim, dar nu reuşiseră să ni se intersecteze drumurile. Am cunoscut-o şi pe Stănica Bostănaru care-i toată numai zâmbet şi care prea se subestimează (dar lasă că o să-i arătăm noi atitudine de blogger vrâncean). A mai fost prezent şi Constantin Bogdan, care parcă a stat prea puţin şi prea retras (sau nu neapărat retras, dar departe de colţul meu a stat sigur).

Dintre cei pe care-i cunoşteam deja, au venit Dan Trofin, Dan Ştefan, Tudor şi Remus (prezent pentru prima dată la un blogmeet, dar pe care-l ştiam pentru că învaţă la acelaşi liceu ca şi mine).

E pentru prima dată după foarte mult timp când am dezbătut subiectul pe care ni l-am propus. Până acum ne lungeam atât de mult la vorbă, că ajungeam să discutăm despre orice, numai despre ce ne propuseserăm nu. Uite că acum am discutat şi despre orice şi despre ce ne-am propus.

Câteva concluzii:

1. Ca să poţi evolua mai bine, mai frumos şi mai uşor, trebuie să-ţi cumperi domeniu (Dan Trofin şi Alin Ioniţă au spus că vor face asta cât de curând, restul se mai gândesc)

2. Facebook-ul, dacă tot e acolo, merită folosit şi pentru promovare, nu doar pentru a-ţi adăuga la prieteni foştii colegi de liceu, sau actualii colegi de muncă.

3. Dacă ai vrea să investeşti puţin timp în reţelele de socializare şi ai avea de ales între Facebook şi Twitter, mai bine alegi Facebook. În primul rând pentru că este mai uşor de înţeles, în al doilea rând pentru că îţi poate aduce mult mai mulţi vizitatori decât Twitter-ul. În al treilea rând pentru că ai foarte puţin timp la dispoziţie, iar un cont de Twitter necesită mai multă atenţie decât unul de Facebook, iar exemplele pot continua. Indicat ar fi să foloseşti atât Facebook, cât şi Twitter, da-ţi trebuie al naibii de mult timp, mai ales la început de drum.

4. Mă supără persoanele atehnice care nu întreabă şi nu încearcă să înveţe. E greu să urci un blog dacă ştii doar să aşterni nişte cuvinte şi să dai „Publish”.

5. Numărul de concluzii probabil ar fi fost dublu dacă ar fi putut ajunge şi Andra Zaharia, dar nu ne putem pune cu problemele de sănătate. Eu sper doar că acum e bine.

Cam aşa s-a încheiat anul bloggeristic în Vrancea. O ultimă întâlnire cu bloggerii pe acest an ne-a făcut să ne dăm seama că nu suntem degeaba şi că dacă vrem, se poate. Pentru februarie 2011 vrem să pregătim ceva special, că atunci se împlineşte un an de când ne-am întâlnit pentru prima dată. Poate convingem DreamTeam-ul să ni se alăture din nou, ca să petrecem cum se cuvine.

P.S.: O galerie completă cu poze de la Blogmeet găsiţi aici. Din păcate, nu s-a gândit niciunul că doar Stănica face poze, să-i fi luat aparatul puţin, ca să rămână şi ea cu ceva amintiri de la primul blogmeet la care-a participat, dar promit că la întâlnirea următoare vom fi mai atenţi.

17 Comments

 1. Ruxi 27 decembrie 2010
  • Cristian Florea 27 decembrie 2010
   • Ruxi 27 decembrie 2010
   • Cristian Florea 27 decembrie 2010
 2. Alibus 27 decembrie 2010
  • Cristian Florea 27 decembrie 2010
 3. PATRICKdan 27 decembrie 2010
  • Cristian Florea 27 decembrie 2010
 4. Alex Dima 27 decembrie 2010
  • Cristian Florea 27 decembrie 2010
 5. MidSuMmEr NiGhT's DrEaM 28 decembrie 2010
  • Cristian Florea 28 decembrie 2010
 6. danbrasov 29 decembrie 2010
  • Cristian Florea 29 decembrie 2010
 7. alibus 6 ianuarie 2011
  • Cristian Florea 6 ianuarie 2011
 8. alibus 7 ianuarie 2011

Leave a Reply