Craiova Bloggers Meeting

Tocmai am aflat de la Blogatu ca sambata, 8 noiembrie, orele 17:00 se face un bloggers meeting la Griffon Youth Hostel din Craiova.
Tin sa va spun ca este primul Meeting al bloggerilor de care am aflat din timp si la care chiar vreau sa particip.
Prin acest articol voiam sa stiu cine mai vine…poate gasesc pe cineva cu care sa merg pana acolo (din Focsani la Craiova este ceva :-” ). Ideea este ca trebuie sa ma interesez intai cum si cu ce pot pleca, eventual cum si cu ce ma pot intoarce.
Vor veni bloggeri mici, bloggeri mari, cititori, politicieni si oameni interesati in ale blogului. Se va discuta in special despre metodele de promovare ale bloggerilor inca mici.

Well … see you there? Veniti sau nu? Ne intalnim undeva sa mergem impreuna(pentru cei din afara Craiovei si care sunt mai aproape de Focsani)?

Lasă un comentariu

7 comentarii

 • Simona 5 Noi 2008, ora 15:38

  A-si merge eu..dar e prea departe si daca m-as duce undeva in afara orasului, m-as duce la un concert Vama sau Vita de Vie..nu doar pt un blog meet:D ma rog, poate o sa facem si noi in Focsani un blog meet odata ce zici?

 • Mihai 5 Noi 2008, ora 15:47

  Parcă aş venii şi eu că din severin până în craiova sunt numai 2 ore :-?

 • ionutz 5 Noi 2008, ora 19:44

  vii cu mine?

 • Carmen 5 Noi 2008, ora 21:22

  sunt din buzau… dar pentru un blog meet, nu plec eu de acasa :P

 • Mihai 5 Noi 2008, ora 20:28

  @ionutz:La mine te refereai?Eşti din severin?

 • Grim_Cris 5 Noi 2008, ora 21:46

  Carmen si Simona se pare ca inca nu stiti cam cu ce se mananca unul…nu e o simpla intalnire intre niste necunoscuti. Unii dintre noi ne cunoastem de foarte mult timp dar din pacate numai sub nickname…..o sa vedeti pe parcurs cat de mult va veti dori sa-l cunoasteti personal pe x sau pe y

  P.S.: Nu mi-o luati in nume de rau.

 • Perfu 6 Noi 2008, ora 06:04

  @ Carmen – pentru un blogmeet iti zic eu ca este bine sa iesi din casa macar sa vezi cum sta treaba si cat de bine se intelege blogosfera la un cico sau un pahar de vin :)