De ce cred eu că l-au suspendat pe Zlatan Ibrahimovic pentru fix 4 etape

Conform unei știri apărute zilele trecute pe Agerpres, vârful de la Paris Saint-Germain, Zlatan Ibrahimovic, a declarat că suspendarea care i s-a acordat în urma meciului cu Bordeaux este, citez, „o farsă și o rușine”. Pentru că am onoarea să fac parte din #BrigadaAntipanică de la KFC și să acționez în momentele în care văd că se agită spiritele în zona de sport, n-am putut să nu intervin și să nu-mi spun părerea în legătură cu suspendarea lui Zlatan.

Pentru cei care au deschis calculatoarele mai târziu, vârful de la PSG a fost acuzat că ar fi avut o ieșire nervoasă față de arbitri, motiv pentru care a fost suspendat pentru următoarele 4 meciuri. Practic, nu va putea juca cu Nice, Lille, Metz și Nantes. Zlatan a declarat că a folosit niște cuvinte care nu-i erau adresate arbitrului și că ce i se întâmplă este o farsă și o rușine pentru fotbal.

Zlatan, #nuepanicaman, pentru că la KFC ai fix 4 oferte la doar 5 lei. Adică poți încerca una nouă înaintea fiecărui meci pe care-l ratezi. Ai de ales între: 3 Hot Wings + Cartofi Prăjiți, Hot Booster + Cartofi Prăjiți, Crispy Sandwich + Cartofi Prăjiți și Booster + Cartofi Prăjiți. Gata? Ți-a trecut supărarea? :))

zlatan ibrahimovic

Tags:

2 Comments

  1. marian 2 mai 2015
    • Cristian Florea 4 mai 2015

Leave a Reply