Cu cine fac echipă în căutarea ciocolatei belgiene

Aşa cum ziceam, am fost provocat de ciocolatabelgiana.ro la un treasure hunt prin Bucureşti, în căutarea unui „ceva” care va redefini prezența ciocolateriilor Leonidas în România. Avem, până în momentul de faţă, 3 indicii ajutătoare, apărute deja pe pagina lor de Facebook:

Pe lângă provocarea propriu-zisă, m-au provocat să găsesc şi un cititor care să mă însoţească. Ideea era să nu fac singur căutarea, că-i mai bine ca lucrurile să fie făcute în echipă. Aşa că am pregătit un concurs şi, prin tragere la sorţi, am selectat câştigătorul. A trebuit să aleg 5 persoane dintre cele înscrise, dar pentru că prima persoană extrasă a mai ieşit o dată la tragerea la sorţi, am scos 6 numere din pălăria lui random.org.

Cu prima persoană o să mă văd mâine, 13 noiembrie, de la ora 10:30, să începem căutarea. Dacă vom câştiga (mai concurăm împotriva a patru echipe de blogger + cititor), vom câştiga câte un kilogram de ciocolată pe lună, timp de un an de zile. Celelalte persoane extrase vor primi pe mail câte-un voucher cu care îşi pot cumpăra din orice ciocolaterie Leonidas câte-un Ballotin de 250 de grame.

Fără să mai prelungim suspansul, iată cine sunt câştigătorii:

Acum, dacă Zeul Random.org nu ţi-a fost de ajutor, singurul lucru care îţi rămâne de făcut e să ne ţii pumnii, că dacă o să câştigăm, donez ciocolată tuturor înscrişilor. :D

P.S.: Nici nu ştii cât de mult mi-a plăcut să citesc toate comentariile. Multe au fost abordate foarte creativ.

Leave a Reply