Cultura Zambește, platforma care îți poate aduce invitații la evenimente culturale cool

Cultura Zambește este o platformă creată la inițiativa celor de Lay’s România, care și-au asumat misiunea de a aduce cultura mai aproape de tineri. Acolo o să găsești o selecție de proiecte culturale și festivaluri pe care Lay’s le susține și, dacă îți vei face cont, vei avea ocazia de a câștiga invitații la evenimente culturale din toată țara. Sau, dacă vrei, este un tool excelent de a fi la curent cu proiectele culturale care au loc în România.

Spre exemplu, pe 31 august, începe la Brașov festivalul AMURAL, cel mai important festival dedicat artelor vizuale din România. Sincer, nu știam despre acest festival înainte să răsfoiesc proiectele culturale de pe platformă. Cum ar fi să poți participa la un festival care adună într-un singur loc muzică, cinema, video-mapping, graffiti, poezie, Virtual Reality, fotografie și Augumented Reality? Cam așa e AMURAL, un festival care-și propune să transforme cadrul natural și clădirile medievale din Brașov într-un spațiu nou, relaxant, dar în același timp cool și educativ din punct de vedere vizual.

AMURAL are loc în perioada 31 august – 3 septembrie 2017 pe Strada După Ziduri din Brașov. Este un festival cu acces gratuit și adună peste 120 de artiști internaționali. Pe 2 septembrie o să ajung și eu acolo, deci dacă ai de gând să vii, ne vedem în zonă. :D

Ca să înțelegi mai bine cam care-i atmosfera de la AMURAL, îți las mai jos câteva fotografii, iar dacă vrei să vezi programul complet al festivalului, te invit pe această pagină.

 

Tags:

Leave a Reply