Cum a ajutat blogul meu la donarea a 30 de tablete

Acum vreo două săptămâni, mi-a dat Cristian Manafu un mail în care m-a întrebat dacă vreau să mă implic într-o acţiune caritabilă. Dacă scriu acest articol, înseamnă că răspunsul meu a fost pozitiv. Povestea începe cu fiziokinetoterapeutul Alina Iatan, care a ajutat începând cu anul 2011 copiii bolnavi de cancer din secţia de Oncologie a Spitalului Fundeni (donând jucării, haine şi altele). În acest an, i-a cerut şi lui Cristi ajutorul, ca să le putem face o surpriză plăcută copiilor de-acolo.

Manafu a început să întrebe mai mulţi bloggeri dacă îşi pun blogurile la bătaie pentru aşa ceva, iar în final ne-am strâns vreo 60 de bloggeri dispuşi să scriem despre un brand (nu ştiam care) deschis la donaţii. Iar brandul a apărut foarte rapid. Se numeşte UTOK şi face tablete, smartphone-uri şi accesorii pentru ele, aşa că a ales să doneze 30 de tablete copiilor de la Spitalul Fundeni.

Iar pentru că o tabletă neconfigurată nu ştie să facă prea multe, cu ajutorul lui Costin copiii au primit pe fiecare tabletă o mulţime de aplicaţii şi jocuri educative.

Sentimentul de a-mi pune blogul la bătaie pentru a ajuta e foarte fain, iar cei de la UTOK merită tot respectul nostru pentru că au acceptat să se implice într-o asemenea cauză, motiv pentru care-i felicit.

5 Comments

  1. Alina 23 decembrie 2014
  2. Ratzone 23 decembrie 2014
  3. Eugen 24 decembrie 2014
  4. Daniel H. 30 decembrie 2014
    • Cristian Florea 2 ianuarie 2015

Leave a Reply