Cum am de gând să-mi fac viaţa mai bună începând de mâine

Sunt în vacanţă, mulţumesc de întrebare, şi n-o duc rău deloc. Adică îmi convine cam cum decurg lucrurile. Mă trezesc destul de dimineaţă şi-mi dau seama că n-am nimic de făcut. Apoi, până mai pe seară, citesc tot felul de articole pe net şi scriu cam cât mă ţine inspiraţia, ca apoi să ies şi să mă aerisesc. Aşa au arătat ultimele trei zile din viaţa mea, dar de mâine vreau să fac o schimbare pe cel puţin o săptămână.

De ce de mâine? Pentru că-i luni. De ce pe cel puţin o săptămână? Pentru că nu ştiu cum or să evolueze lucrurile, dar vom vedea.

Despre ce fel de schimbare e vorba?

Mâine dimineaţă am să caut 3 articole inspiraţionale (în engleză sau română, nu contează) şi nu voi citi altceva până nu le termin pe alea.

Tot mâine am să încep să citesc mai multe pagini dintr-o carte. Sunt pe punctul de a termina „Fragmentarium”, de Mircea Eliade, la care mă chinui de ceva timp. De mâine am să citesc mai mult. Trebuie!

Am de gând să încerc să mă relaxez şi altfel. De mâine am să încep să vâd câte-un film pe zi. Nu ştiu încă ce film o să aleg, dar poate aici mă ajutaţi voi. Filmele m-au inspirat întotdeauna, doar că am considerat că-mi mănâncă prea mult timp, de-aia am renunţat să le urmăresc. De mâine totul va fi altfel.

Tot de mâine am de gând să notez câte 5 idei de articole. 5! Doar în cele mai inspirate zile am fost în stare de aşa ceva. De mâine notez tot ce-mi trece prin cap, iar la sfârşitul săptămânii şterg ideile care mi s-au părut foarte proaste şi le şlefuiesc pe cele aproape bune.

De mâine am de gând să fac şi altfel exerciţii sportive în afara alergatului. Pregătirea pentru maraton nu trebuie să se rezume la alergat.

De mâine am să profit mai mult de timpul pe care-l am, pentru că sunt conştient de faptul că nu-mi va fi atât de bine la nesfârşit.

De mâine… oh, stai, e trecut de ora 00:00, de azi!

de azi

Apropo, de azi nu vă propuneţi şi voi nişte obiective pe care să le dezbatem împreună la finalul săptămânii?

14 Comments

 1. Liviu 23 iulie 2012
  • Cristian Florea 23 iulie 2012
   • Liviu 23 iulie 2012
   • Cristian Florea 23 iulie 2012
 2. Liviu 23 iulie 2012
  • Cristian Florea 23 iulie 2012
 3. Dragos Geornoiu 23 iulie 2012
  • Cristian Florea 24 iulie 2012
 4. CostinC.info 24 iulie 2012
  • Cristian Florea 24 iulie 2012
 5. Adrian Anghel 24 iulie 2012
  • Cristian Florea 25 iulie 2012
 6. Andreea 25 iulie 2012
  • Cristian Florea 25 iulie 2012

Leave a Reply