Cum arăta faţa mea în dimineaţa asta + un concurs

Edit: Câştigătorii sunt Alina Maftei şi Adrian Badea.

De vreo 3 zile sunt cu obrazul drept cam umflat. Mi-am scos o măsea de minte şi, vrând-nevrând, tre’ să las rana să-şi facă jocul, iar eu trebuie să ies din casă cu faţa umflată. Am primit cu capul sus toate miştourile legate de faţa mea, de la: „acum semeni cu Shaggy”, până la „pe cine ai înjurat?”, „cine te-a bătut?”, „ha, ha, ai început o cură de îngrăşare şi îngraşi întâi cu obrazul drept?”. Mă rog, am încercat pe cât posibil să nu mă întâlnesc cu toţi oamenii pe care-i cunosc pe Planeta asta, ca să nu le dau tuturor şansa să facă mişto de mine. N-am reuşit să mă feresc de prea mulţi, dar măcar m-am străduit.

Astăzi, în schimb, a venit momentul să-mi arăt obrazul tuturor, pentru că am fost provocat de cei de la Cappy să-mi fac un selfie imediat după ce mă trezesc. Am încercat eu să-mi ascund obrazul, dar n-am avut prea mare succes. :))

iubestedimineataDe unde provocarea?

Legenda spune că indiferent de cât de greu începe ziua, dacă bei Cappy la micul dejun, o să ai o zi bună şi energică, aşa că au lansat o provocare, în care te roagă să încarci în această aplicaţie o poză cu faţa ta de dimineaţă (sau să urci pe Facebook ori Instagram o astfel de poză folosind hashtagul #iubestedimineata). Dacă faci asta, poţi câştiga un Kit Cappy #iubestedimineata, care conţine un pahar Cappy, un magnet de frigider Cappy, un bax de Cappy şi, cel mai important, un toaster personalizat, care când prăjeşte pâinea, imprimă o faţă zâmbitoare pe ea. Adică aşa:

premii cappy

Şi acum concursul de pe blogul meu

Lasă un comentariu la acest articol în care să-mi spui ce lucru ţi-ar putea face ţie dimineaţa mai bună, imediat după ce te trezeşti (de exemplu, o melodie bună, o cafea făcută tare etc.). Ai timp să laşi comentariul până vinerea viitoare, pe 13 martie, ora 23:59. Am să selectez două comentarii care vor fi premiate cu câte un breakfast voucher. În funcţie de oraşul în care locuiesc câştigătorii, vom alege şi unde va putea fi folosit voucherul. :D

Dar ar fi grozav dacă ne-ai da ocazia să vedem şi faţa ta de dimineaţă, încărcând poza în aplicaţie sau urcând-o pe Facebook ori Instagram cu hashtagul #iubestedimineata.

Tags:

13 Comments

 1. David Mitran 6 martie 2015
 2. Radu 6 martie 2015
 3. Alina Maftei 6 martie 2015
 4. Gatin 6 martie 2015
 5. Vlad 6 martie 2015
 6. Cristi 6 martie 2015
 7. Ratzone 6 martie 2015
 8. Adrian Badea 6 martie 2015
 9. Catalina 6 martie 2015
 10. Anonim-a 6 martie 2015
 11. Anca 6 martie 2015
 12. Adriana Șandru 6 martie 2015

Leave a Reply