Cum arăta faţa mea în dimineaţa asta + un concurs

Edit: Câştigătorii sunt Alina Maftei şi Adrian Badea.

De vreo 3 zile sunt cu obrazul drept cam umflat. Mi-am scos o măsea de minte şi, vrând-nevrând, tre’ să las rana să-şi facă jocul, iar eu trebuie să ies din casă cu faţa umflată. Am primit cu capul sus toate miştourile legate de faţa mea, de la: „acum semeni cu Shaggy”, până la „pe cine ai înjurat?”, „cine te-a bătut?”, „ha, ha, ai început o cură de îngrăşare şi îngraşi întâi cu obrazul drept?”. Mă rog, am încercat pe cât posibil să nu mă întâlnesc cu toţi oamenii pe care-i cunosc pe Planeta asta, ca să nu le dau tuturor şansa să facă mişto de mine. N-am reuşit să mă feresc de prea mulţi, dar măcar m-am străduit.

Astăzi, în schimb, a venit momentul să-mi arăt obrazul tuturor, pentru că am fost provocat de cei de la Cappy să-mi fac un selfie imediat după ce mă trezesc. Am încercat eu să-mi ascund obrazul, dar n-am avut prea mare succes. :))

iubestedimineataDe unde provocarea?

Legenda spune că indiferent de cât de greu începe ziua, dacă bei Cappy la micul dejun, o să ai o zi bună şi energică, aşa că au lansat o provocare, în care te roagă să încarci în această aplicaţie o poză cu faţa ta de dimineaţă (sau să urci pe Facebook ori Instagram o astfel de poză folosind hashtagul #iubestedimineata). Dacă faci asta, poţi câştiga un Kit Cappy #iubestedimineata, care conţine un pahar Cappy, un magnet de frigider Cappy, un bax de Cappy şi, cel mai important, un toaster personalizat, care când prăjeşte pâinea, imprimă o faţă zâmbitoare pe ea. Adică aşa:

premii cappy

Şi acum concursul de pe blogul meu

Lasă un comentariu la acest articol în care să-mi spui ce lucru ţi-ar putea face ţie dimineaţa mai bună, imediat după ce te trezeşti (de exemplu, o melodie bună, o cafea făcută tare etc.). Ai timp să laşi comentariul până vinerea viitoare, pe 13 martie, ora 23:59. Am să selectez două comentarii care vor fi premiate cu câte un breakfast voucher. În funcţie de oraşul în care locuiesc câştigătorii, vom alege şi unde va putea fi folosit voucherul. :D

Dar ar fi grozav dacă ne-ai da ocazia să vedem şi faţa ta de dimineaţă, încărcând poza în aplicaţie sau urcând-o pe Facebook ori Instagram cu hashtagul #iubestedimineata.

Lasă un comentariu

14 comentarii

 • David Mitran 6 Mar 2015, ora 11:59

  Dimineața, îmi aduce zâmbetul pe buze încă o oră de somn. :))

 • Daniela Bojincă - Pishky 6 Mar 2015, ora 12:01

  Ciocolată. Ciocolată. Ciocolată. De 3 ori ciocolată. Asta m-ar face pe mine fericită dimineața :X.

 • Radu 6 Mar 2015, ora 12:14

  o felie de pâine cu Nutella :))

 • Alina Maftei 6 Mar 2015, ora 12:23

  Imi place sa ma trezesc in fiecare dimineata alături de baietelul meu, sa ii simt mirosul pielii, sa il smotocesc, sa ne spălăm dintisorii împreuna, sa ne certam pe baie…Iubesc sa încep fiecare zi din viata mea, vazandu-l sănătos si fericit! Cand ai un copil, nimic nu pare mai important in viata, decat copilul tau…dimineata, la prânz, seara, zi de zi, noapte de noapte!!!

 • Gatin 6 Mar 2015, ora 12:29

  Un mesaj de la persoana iubita imi face dimineata mai frumoasa, indiferent de vreme sau dispozitie.

 • Vlad 6 Mar 2015, ora 12:30

  O dimineata fericita este o dimineata in care atunci cand deschid ochii primul lucru pe care il vad este iubita mea. Uneori mai vad si micul dejun la pat, dar asta se intampla mai rar. :))

 • Cristi 6 Mar 2015, ora 12:36

  Un sandwich, o cafea fără zahăr și un Mars pentru energy boost. Și nu pregătite de mine, evident.

 • Ratzone 6 Mar 2015, ora 13:15

  cel mai fericit aș fi dimineața dacă aș vedea statisticile de la blog și ele ar fi mai bune ca previziunile mele :)

 • Adrian Badea 6 Mar 2015, ora 13:30

  Se face dimineață. Trezirea este ca de obicei, cu cinci minute înainte să sune alarma. Snooze-ul nu își are rostul nici de această dată. Pilotul automat din creier mă îndrumă către cana electrică. În 20 de secunde apa se fierbe. Apa fierbinte ajunge peste cafea și zahăr. Trei lingurițe, ca de obicei. Cred ca mai am un pic și depășesc recordul mondial la pregătirea cafelei. Îmi iau ceva repede pe mine și urc pe terasa căminului unde locuiesc. Sunt la 7 etaje deasupra pământului. Priveliștea este minunată. Pe terasă mă așteaptă scaunul. Mă așez și încep să citesc. Stephen Baker și al lui Numerati îmi povestesc de Nicolas Nicolov, cercetătorul-șef din cadrul Umbria, cercetător de origine română. Povestește de greșelile pe care le face un computer în momentul în care încearcă să pună cap la cap informațiile referitoare la impresiile consumatorilor de electrocasnice. „Operațiunea” dureaza 30 de minute.
  Mă întorc în cameră. Un duș rapid pune în mișcare energia asimilată în timpul nopții. Ies de la duș. Sună telefonul. Este Andrei. Imi zice: „Adrian, ai o livrare de făcut din Berceni până în Militari Residence.” Mă imbrac, îmi iau bicla și plec. Procesul de trezire se termină după primii doi kilometrii parcurși pe biclă.
  Durata totală a „ritualului” este de aproximativ o oră; oră în care ai savurat cafeluța, ai citit 20 de pagini dintr-o carte și ai mers și doi kilometrii pe bicla. Minte sănătoasă într-un corp sănătos. Asta e cheia succesului.
  Dimineți sănătoase vă doresc :)

 • Catalina 6 Mar 2015, ora 13:56

  Rasarit la cort, pe munte…cu o cana de ciocolata calda, si o imbratisare tandra. Sa vezi infinitul care ti se asterne la piciore,ceata deasupra padurii si sa auzi pasarile ciripind peste tot in jur! Asta e dimineata perfecta!

 • Anonim-a 6 Mar 2015, ora 15:36

  Ce frumos! Daca vrei sa citesti despre iubire citesti mesajele astea de la tine de pe blog, despre cum se trezesc oamenii. Eu am deja un premiu: starea buna primita de la cei care au comentat mai sus. Dimineti linistite va doresc! (Iar maseaua ta nu arata asa de rau pe cat crezi!)

 • Anca 6 Mar 2015, ora 16:03

  Iubitul meu îmi face dimineața mai frumoasa cand intra somnoros in bucatarie, doar cu jumătate de ochi deschis căutând cafea si motanul după el, la fel de adormit..el vine doar sa stea cu noi :D Pentru mine abia atunci rasare soarele si pot sa ma gandesc la ce trebuie sa fac peste zi.

 • Adriana Șandru 6 Mar 2015, ora 20:02

  Nu exista un sigur lucru care sa imi faca dimineata mai buna, mai ales ca nu sunt deloc o persoana matinala si ca trezitul de dimineata ma face super morocanoasa. Dar am o reteta minune cu 4 ingrediente:
  1. sarutul LUI pe frunte, de dinainte de a pleca la munca;
  2. melodiile mele preferate de pe SoundCloud;
  3. jumatatea de cafea din cana de cafea cu care a baut el dimineata;
  4. sandvisul facut de el inainte de a pleca la munca;

  Damn, am vrut sa nu fiu romantica, dar in afara de melodiile mele, totul se invarte in jurul lui! :))))))) :D