Cum a fost workshopul de fotografie sportivă cu HTC One

Vineri am fost în Skatepark-ul de la Tineretului să testez camera lui HTC One, asta după ce în urmă cu o săptămână fusesem la evenimentul de lansare al lui HTC One Max, atunci înţelegând mai bine cum e cu HTC One-urile.

Încep prin spune că mi se pare foarte bine gândită metoda de promovare a HTC One, pentru că a scos pe piaţă 3 telefoane: HTC One, HTC One Mini şi HTC One Max, toate cu aceleaşi componente, dar cu dimensiuni diferite. Totodată, există pe piaţă şi HTC One DualSIM, care (cred că) e primul telefon premium cu DualSIM, iar în zona asta ar putea câştiga HTC-ul foarte multe vânzări. HTC One Mini am constat că e cam atât de mare cât un iPhone 5, iar Max-ul e maaaare. Cam atât de mare.

Vineri am fost la un workshop de fotografie sportivă cu HTC-urile susţinut de Dragoş Asaftei. După ce am văzut, când s-a lansat One Max-ul, că ar putea fi ceva interesant la HTC, am vrut neapărat să mă joc mai bine cu el. Dragoş m-a pus să aleg unul dintre cele 3 telefoane (One Mini, One sau One Max), a explicat câte ceva despre cameră (mai pentru începători, că oricum nu înţelegeam nimic dacă intra în detalii), a invitat un roller din Bucureşti, apoi ne-am apucat de pozat.

Eu am rămas uimit de faptul că, deşi sunt novice, au ieşit câteva poze bune (din punctul meu de vedere, bineînţeles). Nimic n-a ieşit mişcat, iar de fiecare dată am reuşit să-l prind pe Mihai (rollerul) în cadru. HTC are o opţiune care îţi permite să faci multe poze la un interval scurt de timp (dacă ţii apăsat pe butonul de fotografiere), iar la final să alegi poza cea mai potrivită. Asta e fain, doar că n-am reuşit să-mi dau seama ce fac dacă mi se pare că două poze sunt cele mai potrivite. Poate n-am căutat eu destul.

Totodată, are o funcţie care se cheamă Zoe (fără Trahanache) şi care-ţi permite să faci poze cam cum e asta. De fapt, hai că am zis destule. Vă las cu pozele.

Concluzia ar fi că am rămas uimit de funcţiile pe care le are camera HTC şi chiar mi-ar plăcea să pot fotografia cu aşa ceva la fiecare competiţie sportivă la care ajung. Totuşi, momentan încă simt că mi se potriveşte mai bine iOS-ul.

2 Comments

  1. Bogdan 10 noiembrie 2013

Leave a Reply