Cum îţi dai seama ce funcţionează cel mai bine în Social Media

Pe 6 iunie, Revista Biz organizează Top Social Brands, un eveniment care are loc de vreo şase ani încoace şi care are scopul de a face un top al brandurilor cu cele mai bune prezenţe în Social Media.

Partea mişto e că bloggerii au acces gratuit la eveniment. Adică dacă vrei să vii, aruncă un mail la gabriela.matei@revistabiz.ro şi-o să primeşti înapoi o invitaţie.

Partea şi mai mişto este că orice pasionat de Social Media are ocazia să vadă care-s actualele tendinţe în online şi în acelaşi timp să vadă activitatea căror branduri merită urmărită de-acum în colo, în speranţa că se mai pot fura câteva cunoştinţe de la ei.

Iar partea cea mai mişto este că pe lângă faptul că pe 6 iunie se lansează topul celor mai active branduri din Social Media românească, evenimentul cuprinde şi o conferinţă care-ţi oferă ocazia să pleci acasă şi cu câteva notiţe, nu doar cu tema de-a studia ce fac brandurile mai departe.

Speakerii sunt în poza de mai jos, programul evenimentului este aici, iar networkingul e gratis şi-o să fie de foarte mare ajutor.

afis top social brands 2014

Hai, cine mai vine?

Leave a Reply