Cum mi s-a părut concertul RHCP

red hot chili peppers romaniaDupă cum foarte bine v-am zis şi acum câteva zile, am câştigat nişte bilete la concertul celor de la Red Hot Chili Peppers şi simt aşa, o datorie, să scriu despre asta şi să vă spun şi vouă cum mi s-a părut.

În primul rând, trebuie să menţionez că RHCP nu este una dintre trupele mele preferate şi că mai mult de 6 melodii nu ştiu să vă spun nici dacă mă lăsaţi să mă gândesc 24 de ore.

În al doilea rând, trebuie notat şi faptul că e prima mea participare la un concert de o asemenea anvergură, iar ăsta este unul dintre motivele pentru care mi-am dorit atât de mult să merg.

Concertul, din punctul meu de vedere, a fost fain, dar nu pentru mine, ci pentru fani. M-am bucurat tare mult când am auzit melodii pe care le ştiam şi cred că alea au fost singurele momente în care am simţit şi eu că sunt la concert. În rest, în Tribuna II, acolo unde am stat, se făcea un ecou pe care nu l-am înţeles şi nu puteam auzi atât de clar ce se cântă. Altfel spus, trebuia să fac nişte eforturi mari ca să înţeleg ce se vorbeşte în microfon. Bineînţeles, dacă aş fi ştiut versurile melodiilor, chestia asta n-ar mai fi contat.

Trupa mi s-a părut puţin distantă faţă de public. Din punctul meu de vedere, şi-au făcut treaba şi-au plecat. Nu au comunicat aproape deloc şi nu au lăsat publicul să cânte nici măcar la melodiile consacrate, pe care le ştia toată lumea.

Bineînţeles, să nu vă imaginaţi că am stat acolo ca o fosilă, sperând să se întâmple ceva. I-am încurajat şi i-am aplaudat de fiecare dată când am avut ocazia, dar am plecat de-acolo cu un gust uşor amar, pentru că nu a existat comunicare între public şi trupă. Cu toate că, la sfârşit, membrii trupei au zis nişte cuvinte tare frumoase despre concertul ăsta, iar publicului i-a plăcut asta.

Nu ştiu cum vi s-a părut vouă concertul dacă aţi fost, dar mie nu mi s-a părut atât de grozav pe cât mă aşteptam. Bineînţeles, poate dacă eram în mulţime, pe gazon, aş fi simţit atmosfera altfel.

Oricum ar fi, nu pot să nu le mulţumesc celor de la Vodafone şi lui Chinezu pentru ocazia de a participa la aşa ceva.

4 Comments

  1. ford 3 septembrie 2012
    • Cristian Florea 3 septembrie 2012
  2. Ana- 3 septembrie 2012
    • Cristian Florea 4 septembrie 2012

Leave a Reply