Cum o să-l cunosc pe Tim Resnik de la Moz, liderul mondial în industria SEO

Am fost invitat în calitate de blogger oficial la SEM Days, cel mai important eveniment de Search Engine Marketing din Europa de Sud-Est. N-am mai fost până acum la niciun eveniment care să dezbată un subiect atât de tehnic, dar tocmai de-aia sunt foarte încântat, pentru că-s curios cum o să fie.

SEM Days 2014 se desfăşoară în perioada 24 – 25 septembrie în Bucureşti şi strânge într-un loc unii dintre cei mai importanţi oameni din industria SEO şi PPC. În capul listei sunt Tim Resnic de la Moz, cel mai cunoscut tool de monitorizare SEO din lume şi Jim Sterne, autorul cărţii Social Media Metrics: How to Measure and Optimize Your Marketing Investment şi unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi speakeri din industrie. Alături de ei, vor fi oameni de la Google, 2Parale, SeoMonitor, Anicca Digital, Distilled şi mulţi, mulţi alţii.

Dacă vrei să vii, să ştii că înscrierile se fac aici, iar biletul pentru cele două zile costă 149€ dacă-l iei până la sfârşitul lunii august. De la 1 septembrie se face 179€.

sem days

Tags:

One Response

  1. Chibs Blogger 30 august 2014

Leave a Reply