Cum s-a plimbat telefonul meu pe la Bucureşti, Ploieşti şi Sighet

LG P500 Optimus OneNu mai e nevoie să mai repet că-s cel mai mândru utilizator de Android de pe-aici, rulând fin de pe un LG P500 Optimus One de doar câteva luni.

Întâmplarea a făcut că într-un timp relativ scurt, interesat fiind de tehnologia asta, am învăţat şi încercat să-mi instalez custom ROM pe minunatul meu telefon. Mai pe înţelesul tuturora, am învăţat să instalez sisteme de operare unul după altul, care mai de care venind cu câte-o facilitate nouă, rapiditate în utilizare, economie de baterie, sau altele.

Testând tot felul de ROM-uri pentru telefonul meu, am ajuns să instalez unul care nu prea i-a priit (chiar, ar trebui să-i dau un nume telefonului, ca să-mi fie mai uşor să vorbesc despre el). Aşa a ajuns săracul LGrim (de la LG şi Grim) să nu mai reacţioneze în niciun fel, la nicio comandă. Adică afişa un minunat ecran negru, iar dacă încercam să-l deschid, ce credeţi? Acelaşi ecran negru. După ce am testat toate posibilităţile pe care le-am găsit pe net, am ajuns la concluzia că singura soluţie care mi-ar putea salva telefonul ar fi să îl trimit la reparat, mai ales că era în garanţie.

Fiind un telefon LG, am zis că trebuie să sun la băieţii de la LG ca să le cer informaţii despre reparare. Mi-au dat ei un număr de telefon de la un Service din Bucureşti şi mi-au zis că dacă-l trimit acolo, se rezolvă. Am fost tare entuziasmat să văd că lucrurile pot decurge atât de uşor, de-aia începusem deja să cred că parcă-i prea frumos să fie adevărat.

A ajuns LGrim în Bucureşti

Şi, după ce a văzut marele oraş, s-a gândit să se întoarcă acasă, la fel de stricat cum plecase. Garanţia pe care am primit-o pentru telefonul în cauză nu era una tip, de la LG, ci una de la un service din Ploieşti. Cei din service-ul de la capitală n-au putut să efectueze reparaţia fără o garanţie LG, motiv pentru care au fost nevoiţi să-l trimită acasă.

LGrim a vrut să vadă Ploieştiul

Am sunat la service-ul de pe garanţie şi am fost nevoit să-l trimit acolo (asta trebuia să fac de prima dată, dar cine ştia că eu n-am garanţie de la LG?). Ajuns în judeţul Prahova, LGrim a zis că parcă mai bine îi e la Bucureşti şi, după cum era de aşteptat, a ajuns iar acolo. Asta după ce oamenii din Ploieşti au fost de acord cu el.

Mi-au trimis telefonul la Bucureşti, pentru că acolo era un Service care să-i poată face ceva.

În 10 zile s-a cam rezolvat. La Bucureşti au hotărât că trebuie să-i schimbe placa de bază şi, după ce au comandat una nouă, au trimis telefonul înapoi la Ploieşti.

Şi cum de-a văzut LGrim Sighetul?

Io-s plecat la Sighet, aşa cum ziceam şi în articolul trecut, iar telefonul ar fi trebuit să ajungă acasă ieri, dar pentru că nu aş fi putut continua sejurul fără el (minciuni, aş fi putut, dar nu prea am vrut), m-am gândit să-i rog pe băieţii din Prahova să-mi trimită telefonul reparat aici, că acasă nu mă găseşte curierul.

Aşa s-a plimbat LGrim o lună întreagă, reuşind să vadă atât aglomeratul Bucureşti de vreo două ori, cât şi poluatul oraş Ploieşti, sau frumosul Sighet.

Iar acum aşteptaţi-vă la o nouă serie de articole Android related :D

12 Comments

 1. Marius 13 iulie 2011
  • Cristian Florea 13 iulie 2011
 2. Mihai Ioan 13 iulie 2011
  • Cristian Florea 14 iulie 2011
   • Mihai Ioan 14 iulie 2011
   • Cristian Florea 14 iulie 2011
 3. MadMike 13 iulie 2011
  • Cristian Florea 14 iulie 2011
 4. Albastru 24 iulie 2011
  • Cristian Florea 24 iulie 2011
 5. xmusikxkod 13 noiembrie 2011
  • Cristian Florea 13 noiembrie 2011

Leave a Reply