Cum să dezactivezi noul design de la GMail

GMail a introdus recent un nou design al Inboxului. Practic, mail-urile îţi apar acum împărţite pe nişte categorii pe care le poţi accesa din taburile de sus. Exact ca în această poză.

noul gmail

Când mi-au introdus acest lucru pe cont, aveam vreo 5 mailuri necitite pe care nu le mai găseam nicăieri, indiferent de tabul pe care-l accesam. Aşa că am căutat o metodă ca să mă întorc la vechea aşezare a Mesajelor primite. Vechea aşezare, în cazul meu, era cu mailurile necitite la început şi cele citite după, ordonate în funcţie de ora la care le-am primit. După ce m-am jucat puţin prin setări şi n-am găsit nimic, am observat că dacă pun mouse-ul pe „Mesaje primite”, fără să dau click acolo, apare o săgetuţă în partea dreaptă. Dacă dai click pe săgetuţă, îţi poţi alege cum să-ţi fie aranjat Inboxul. Ca în poza de mai jos.

mesajele necitite mai intai

Sper că te-am ajutat să-ţi rezolvi problema cu GMailul. Sau, dacă-ţi place noua aşezare, explică-mi şi mie de ce, te rog.

Lasă un comentariu

3 comentarii

 • Gabriel Ursan 21 Aug 2013, ora 17:02

  Pentru mine este utilă și îmi place această îmbunătățire. Eu am mai multe conturi de mail care duc în final către Gmail (am centralizat). Asta înseamnă că primesc foarte multe mailuri și personale și de muncă. Taburile mă ajută să categorisesc mult mai bine mailurile. Adică, mailurile cele mai importante intră în principale, iar notificările de pe forumuri, rețele sociale, comentarii facebook, newslettere etc. intră pe taburile lor și le citesc organizat, la un loc, fără să mă perturbe de la activitatea normală.

  • Cristian Florea 21 Aug 2013, ora 19:11

   Şi eu am centralizat tot, doar că eu am creat taguri pentru abonări dinainte de taburile astea. De-aia în Inbox îmi intră, de obicei, doar mailuri importante. De la Facebook nu vine nimic pentru că le-am dezactivat, iar din altă parte nu mai are ce să vină.

 • Razvan Ianculescu 26 Aug 2013, ora 19:24

  Si eu am renuntat la chestiunea asta, desi in prima faza mi-a placut. Am deja reguli si foldere care mi se par mult mai utile ca propunerea lor.