Hai pe Drumul Iaurtului. Vino să vezi cum se face iaurtul

Una dintre emisiunile preferate ale românilor este la Discovery și se numește „How It’s Made?”. În ea poți vedea cum se fabrică diverse lucruri, iar de-aici vine și atracția publicului pentru așa ceva: pentru că poți ajunge să vezi locuri și lucruri la care nu ai acces în mod obișnuit.

Dacă într-o țară cu un peisaj special poți ajunge, la un moment dat, într-un fel sau altul, într-o fabrică în care se produc, nu știu, umerașe, nu prea ai ocazia să ajungi. Iar pentru că oamenii sunt niște ființe curioase prin definiție, faptul că avem ocazia să vedem cum se fabrică diverse lucruri ne stârnește imediat atenția.

Astăzi tot despre un „Cum se fabrică” vreau să discutăm, dar despre unul românesc și despre un produs cu care ne întâlnim în fiecare zi: iaurtul Danone.

Cei de la Danone au lansat recent o campanie care-ți oferă șansa să mergi și să vezi de unde vine laptele pe care îl folosesc în iaurt.

Totodată, în Mega Image-urile din București vei putea vedea un fel de teaser al Drumului Iaurtului, prin intermediul unor ochelari de Realitate Virtuală. Practic, poți fura startul pe drumul iaurtului: pornind de la o fermă parteneră, unde vezi cum sunt hrănite și mulse vacile, continuând apoi cu preluarea laptelui de către o cinsteră Danone, cu aducerea laptelui la fabrica Danone și până la aducerea iaurtului la raft. Am fost și eu zilele trecute într-un Mega Image și am experimentat acest lucru. E foarte interesant și te face să-ți dorești și mai mult să vezi, cu ochii tăi, tot traseul. Programul complet al Mega Image-urilor în care poți experimenta Drumul Iaurtului prin Virtual Reality se găsește direct pe site sau mai jos:

Program VR Danone

Iar dacă vrei, poți urmări filmul VR de pe laptop sau telefon folosind acest link. Bineînțeles, nu se compară cu experiența de la raft, unde experiența prin intermediul acelor ochelari de Virtual Reality e mult mai interesantă.

Și ca să revenim la partea de vizită pe viu la fermă, lucru valabil nu doar pentru cei care merg la Mega Image în București, tu poți fi unul dintre cei care văd drumul iaurtului, de la fața locului, fără să-l urmărești la o emisiune și sau într-un clip pe internet. Poți merge acolo să vezi cu ochii tăi cum se face iaurtul, faptul că este produs la cele mai înalte standarde de calitate și, dacă ai întrebări, le poți pune direct experților Danone, deci poți afla informații direct de la sursă.

Danone oferă prin concurs 45 de experiențe pe Drumul Iaurtului (pentru 4 persoane fiecare, deci poți merge și în familie sau în gașcă), iar tot ce trebuie să faci pentru a te înscrie în promoție este să cumperi orice produs Danone de la orice magazin Mega Image din țară, apoi să introduci datele de pe bon pe https://drumuliaurtului.ro/. Pe lângă cele 45 de experiențe pe Drumul Iaurtului, Danone mai oferă și 100 de genți termoizolante. Ai timp să te înscrii până pe data de 24 iunie 2018.

Tags:

Leave a Reply