Dacă ar fi să alegi 3 prieteni care să apară în topul News Feedului, care ar fi aceia?

Acum vreo săptămână, Facebook a anunțat că te lasă să-ți prioritizezi ce mesaje să-ți apară în News Feed. Adică dacă ai niște prieteni care știi că publică mereu chestii interesante, poți face în așa fel încât statusurile lor să apară înaintea altor statusuri. La fel și pentru pagini: dacă ai pagini care publică lucruri pe care n-ai vrea să le pierzi, poți face în așa fel încât acea pagină să apară în topul News Feed-ului tău. M-am jucat și eu ieri cu setările astea, pentru că n-am apucat să văd de săptămâna trecută cum se face și am început să mă întreb pe cine aș pune în topul News Feed-ului din tot ce urmăresc. Am găsit vreo 5 prieteni și vreo 2 pagini, dar sigur sunt mai mulți care merită, doar că o să-mi amintesc de ei pe rând.

Până una-alta, hai să-ți arăt cum poți adăuga pe cineva în topul News Feedului tău. Setările sunt destul de simple. Pentru pagini ar trebui să faci așa cum vezi mai jos. Bineînțeles, testul e făcut pe pagina casastiti.

casastiti - prioritizare

Iar dacă vrei să apară în topul News Feedului un cont personal, se face ca în poza de mai jos. L-am luat drept exemplu pe Make, că tot îi apare poza în print screenul de mai sus. :))

marius matache - prioritizare

Iar dacă ești de pe telefon, din aplicația de iPhone se face așa (probabil la Android e asemănător).

Îmi place că atunci când bifezi anumite conturi sau pagini la See Firsts, nu înseamnă că numai ei îți vor apărea în News Feed. Încă văd foarte multe statusuri și de la conturi și pagini pe care nu le-am pus în top. Singura diferență e că-s văd mai des decât până acum ce scriu cei pe care i-am bifat folosind metoda de mai sus.

Acum urmează întrebarea: dacă ar fi să faci un top 3 de prieteni și un top 3 de pagini care vrei să-ți apară în News Feed, ce-ai alege?

4 Comments

  1. Ciprian Lospa 20 iulie 2015
    • Cristian Florea 20 iulie 2015
  2. Emil Calinescu 26 iulie 2015
    • Cristian Florea 27 iulie 2015

Leave a Reply