Dacă ești blogger, ai putea participa gratuit la SkyRun

SkyRun este una dintre cele mai atipice competiții sportive la care am participat vreodată. În acest an are loc a treia ediție și cum am participat și la primele două, ar fi chiar păcat s-o ratez tocmai pe asta. Dacă nu știi despre ce-i vorba, nu-i nicio problemă, că articolul acesta este și pentru tine.

SkyRun e o competiție de alergare pe scări. Se desfășoară în Sky Tower, cea mai înaltă clădire din România (119 metri, 34 de etaje, 680 de trepte) și, pe lângă promovarea sportului, are ca obiectiv și susținerea unor asociații care urmăresc să facă un bine comunității (HOSPICE Casa Speranţei, Mia’s Children, Asociaţia Mai Mult Verde şi World Vision Romania). Practic, o parte din suma fiecărui bilet vândut, va ajunge la aceste asociații.

Dacă ți se pare complicat să urci 34 de etaje, crede-mă că nu e chiar așa. Deși sunt multe ca număr, etajele din Sky Tower sunt mult mai ușor de urcat decât cele dintr-o scară de bloc. La cele două ediții de SkyRun desfășurate până acum n-a abandonat nicio persoană (și n-au fost toți participanții în formă, trust me), lucru care spune multe despre cât de simplu se urcă aceste scări. În plus, nu te grăbește nimeni. Dacă nu poți să alergi, poți să și mergi până sus.

Dacă te-am făcut curios, să știi că înscrierile la SkyRun se fac aici, iar dacă ești blogger, te poți înscrie aici și pe lângă ocazia de a participa gratuit la SkyRun, vei face parte dintr-un clasament separat (doar cu bloggeri) și vei putea să intri în cursa pentru câteva premii faine. Le găsești pe toate aici.

cristian florea la skyrun3

2 Comments

  1. Mihaela Ivan 12 ianuarie 2016
    • Cristian Florea 12 ianuarie 2016

Leave a Reply