Daca n-as fi existat…

Nici tu n-ai fi fost acum. Sau poate ai fi fost dar nu m-ai fi cunoscut. De fapt nici nu cred ca ma cunosti :-? Oricum…sigur n-ai fi citit asta. N-ai fi vazut blogul meu. Planeta ar fi aceeasi (o gura-n minus ar fi fost diferenta) .. o gura-n minus intr-o lume suprapopulata.

Desi nu stiu motivul pentru care exist cu adevarat n-am incercat niciodata sa ma scuz pentru ceea ce sunt. De ce? Pentru ca in felul meu sunt unic pe pamant. Daca n-as fi existat multi poate ca ar fi gasit prietenia in altcineva, sau dusmania…viata multora poate a fost curbata de niste intamplari la care am luat parte. Experienta de viata a unora poate a avut legatura cu mine sau s-a inspirat din experienta mea.

Fiecare om are locusorul sau pe Pamant…fiecare dintre noi avem  un rost in viata si ne bucuram mai mult sau mai putin de el. Nu ma intereseaza ce credeti voi dar eu pur si simplu ma bucur pentru faptul ca exist si ma simt cat de cat important pentru unele persoane care au avut, candva, mai mult sau mai putin nevoie de mine.

Nimeni nu-mi poate schimba parerea. Nici macar TU. Nu ma poti face sa cred ca n-am ce cauta pe Pamant. Nu ma poti face sa vreau sa nu mai exist. Nu-mi poti influenta viata oricat te-ai chinui. Nimeni nu poate. Nu cred in superstitii sau chestii de genul dar soarta poate m-a facut sa nu-mi pese de ce spun cei din jur.

Nu-mi pasa daca maine imi spui ca ar trebui sa fac o schimbare radicala in viata mea. Nu-mi pasa daca acest articol nu e citit sau comentat de nimeni. Nu-mi pasa daca multi ma vor injura dupa asta. Nu-mi pasa ca mi-am schimbat stilul de scris. Nu-mi pasa de nimic momentan. Pur si simplu nu-mi pasa si nimeni nu-mi poate schimba parerea.

Totusi ma intreb: Ce-ar fi fost daca nu as fi existat? Sau ce-ar fi fost daca nu ai fi existat?

11 Comments

 1. ionutz 1 noiembrie 2008
 2. ionutz 1 noiembrie 2008
 3. ionutz 2 noiembrie 2008
 4. Cristian Florea 1 noiembrie 2008
 5. Cristian Florea 2 noiembrie 2008
 6. Cristian Florea 2 noiembrie 2008
 7. ionutz 3 noiembrie 2008
 8. D 3 noiembrie 2008
 9. Cristian Florea 3 noiembrie 2008
 10. grig 3 mai 2009
 11. Miss Tyaa 8 mai 2009

Leave a Reply