Daca n-as fi existat…

Nici tu n-ai fi fost acum. Sau poate ai fi fost dar nu m-ai fi cunoscut. De fapt nici nu cred ca ma cunosti :-? Oricum…sigur n-ai fi citit asta. N-ai fi vazut blogul meu. Planeta ar fi aceeasi (o gura-n minus ar fi fost diferenta) .. o gura-n minus intr-o lume suprapopulata.

Desi nu stiu motivul pentru care exist cu adevarat n-am incercat niciodata sa ma scuz pentru ceea ce sunt. De ce? Pentru ca in felul meu sunt unic pe pamant. Daca n-as fi existat multi poate ca ar fi gasit prietenia in altcineva, sau dusmania…viata multora poate a fost curbata de niste intamplari la care am luat parte. Experienta de viata a unora poate a avut legatura cu mine sau s-a inspirat din experienta mea.

Fiecare om are locusorul sau pe Pamant…fiecare dintre noi avem  un rost in viata si ne bucuram mai mult sau mai putin de el. Nu ma intereseaza ce credeti voi dar eu pur si simplu ma bucur pentru faptul ca exist si ma simt cat de cat important pentru unele persoane care au avut, candva, mai mult sau mai putin nevoie de mine.

Nimeni nu-mi poate schimba parerea. Nici macar TU. Nu ma poti face sa cred ca n-am ce cauta pe Pamant. Nu ma poti face sa vreau sa nu mai exist. Nu-mi poti influenta viata oricat te-ai chinui. Nimeni nu poate. Nu cred in superstitii sau chestii de genul dar soarta poate m-a facut sa nu-mi pese de ce spun cei din jur.

Nu-mi pasa daca maine imi spui ca ar trebui sa fac o schimbare radicala in viata mea. Nu-mi pasa daca acest articol nu e citit sau comentat de nimeni. Nu-mi pasa daca multi ma vor injura dupa asta. Nu-mi pasa ca mi-am schimbat stilul de scris. Nu-mi pasa de nimic momentan. Pur si simplu nu-mi pasa si nimeni nu-mi poate schimba parerea.

Totusi ma intreb: Ce-ar fi fost daca nu as fi existat? Sau ce-ar fi fost daca nu ai fi existat?

Lasă un comentariu

11 comentarii

 • ionutz 1 Noi 2008, ora 23:44

  pai nu mai era grim_cris 1 care suferea inainte
  si nici grim_cris 2 cel de treaba…:d

 • ionutz 1 Noi 2008, ora 23:57

  e un sado-masochist care viseaza noaptea numai skate-uri =))

 • ionutz 2 Noi 2008, ora 00:15

  sper ca nu mai ai pe undeva installu de la grim_cris 1…
  ca oricum a mai ramas ceva in registrii din programu ala prost :((

 • Grim_Cris 1 Noi 2008, ora 23:49

  e Grim Cris 3 … care..ce face?

 • Grim_Cris 2 Noi 2008, ora 00:06

  da…merci … e inspirat dintr-un articol anterior de-al meu….deci ca sa inteleg mai bine ce vrei tu sa spui…sunt trei versiuni ale lui Grim … acum am ajuns la a3-a care inca e beta :))

 • Grim_Cris 2 Noi 2008, ora 00:28

  Mda…dau un format si scapa…sau…ii adaug un patch si devine un 1.5 … whatever..gata cu off-topic-ul

 • ionutz 3 Noi 2008, ora 00:20

  ok :))
  te-am transformat in sistem de operare :D

 • D 3 Noi 2008, ora 22:39

  daca n’ai fi fost tu…cine ar mai fi venit in pauza la unirea sa ‘asculte’ muzica :-” :))

 • Grim_Cris 3 Noi 2008, ora 22:54

  da…de fapt eu nu vin sa ascult muzica … eu vin pt ca n-am ce face la scoala :-” … sau am ce face dar nu mi-am invatat la ore ca geografie sau biologie si nu imi permit sa mai iau un 3 :-„

 • grig 3 Mai 2009, ora 21:27

  …Pai daca nu-ti pasa nici de una, nici de alta, ce conteaza comentariul meu, atita timp cat nu esti constient de faptul ca existi?!
  Incearca sa te ameliorezi in ceea ce tu nu poti concepe, „ADVERSITATEA” !
  Asta a fost parerea mea… acum tu faci cum crezi !!! Pe curand !

 • Miss Tyaa 8 Mai 2009, ora 21:09

  Si eu imi pun mereu intrebarea asta :-: . Pai , daca tu nu ai fi existat , eu nu mai aveam cui sa dau un comentariu si probabil ca nu iti mai citeam blogul [ ce probabil , adica mai mult ca sigur ! ] . Daca eu nu as fi existat , nu mai avea cine sa ia bataie la sah . :| . :> :-b . Just kiddin` .