Dacă-ţi place să fotografiezi, articolul acesta e pentru tine

Mă uit cu drag la cât de frumos creşte pagina Iubesc Focşaniul şi la cât de implicată este comunitatea din jurul ei în tot ce se postează acolo.

Fotografiile sunt cele mai apreciate, iar fotografii sunt cei care au parte de cele mai multe laude. Nu contează cine a făcut pagina şi cine postează acolo. Pe ei îi interesează ca fotografiile să fie bune şi să le arate o viziune aparte a oraşului. Şi aşa şi trebuie, pentru că munca adevărată o depun cei care fac pozele, nu eu, cel care stă la calculator şi le publică.

Mă bucur că unii au înţeles cât de uşor este să se promoveze astfel şi profită cât pot de mult de acest lucru. Nu-i uşor să faci poze, dar dacă tot le faci, bine-ar fi să-ţi pozezi şi oraşul. Iar după ce ai făcut asta, să încerci să cauţi pagini precum Iubesc Focşaniul sau Bucureşti Optimist şi să le trimiţi. N-ai nimic de pierdut, dimpotrivă: te expui mai mult.

Pe paginile acestea pozele cu oraşul cântăresc mai mult decât o fac pe profilul tău. Pe aceste pagini oamenii s-au strâns acolo numai pentru astfel de poze. În schimb, la tine sunt şi pentru alte lucruri.

Dacă îţi place să faci fotografii, încearcă să-i faci şi oraşului tău şi apoi să le promovezi printr-o pagină de acest gen. Sunt sigur că vei avea rezultate pozitive. :)

Biserica din Piaţa Unirii - Focşani, fotografiată de Adrian Fluture

Biserica din Piaţa Unirii – Focşani, fotografiată de Adrian Fluture

Leave a Reply