Dacă vrei să schimbi ceva, trebuie întâi să te schimbi pe tine

Cam aşa a început acţiunea noastră de ieri. Am hotărât să schimbăm ceva în oraşul nostru şi am început prin a ne schimba pe noi, adică prin a realiza ceva, fără să aşteptăm iniţiativa altora.

Am fost la Centrul de copii autişti „Prâslea şi Harap Alb”, unde ne-am jucat, am cântat, am dansat şi ne-am bucurat alături de cei mai puţin norocoşi decât noi că este Ziua Copilului.

Spuneam altădatăFulga a promis că trimite nişte produse copiilor. Ei bine, au trimis văcuţe de pluş, mingi şi o grămadă de tipuri de lapte pentru 50 de copii. Mai bine de-atât nici că se putea! Ne-au arătat că le pasă, lucru pentru care le mulţumim.

Cuvintele care să descrie ce-am făcut ieri nu ştiu dacă-şi au rostul, pentru că nu cred că pot transmite în cuvinte ceea ce simţi când dăruieşti unor astfel de copii. Decât să încerc să vă explic ce-a fost în sufletul meu ieri, mai bine faceţi voi o faptă bună şi o să simţiţi pe pielea voastră.

Mulţumim celor de la ADD „Focul Viu” pentru că ne-au împrumutat costumul lui Martinică, mulţumim celor de la Fulga pentru că au sponsorizat acţiunea cum au putut ei mai bine, mulţumim tuturor bloggerilor cu suflet mare care s-au implicat şi, nu în ultimul rând, mulţumim soarelui că a fost pe cer cam cât am stat noi acolo.

Lasă un comentariu

11 comentarii

 • d-petre 2 Iun 2012, ora 09:39

  Frumos gest, felicitari!

 • Costy 1982 2 Iun 2012, ora 10:46

  Frumoase cuvinte Cristian, la fel ca ziua de ieri.

 • Yamasha 2 Iun 2012, ora 11:57

  Felicitari pentru initiativa, asa da!

 • CoStinel 2 Iun 2012, ora 21:17

  Sunt mândru că fac parte dintr-o asemenea blogosferă / comunitate.
  Vizita de vineri de la centru ma făcut să văd viața altfel.

  • Florea Cristian 3 Iun 2012, ora 17:24

   Mă bucur mult să aud asta! Să ne vedem cu drag şi la următoarele acţiuni semnate de Blogosfera Vrancea.

 • Mihai 2 Iun 2012, ora 23:15

  Îmi place, foarte frumos din partea voastră! Țin minte când am organizat și noi la școală un bal și am donat tot copiilor cu dizabilități! Ar trebui ca activitățile de acest gen să fie făcute mai des și am avea o societate mai unită și mai corectă!

  • Florea Cristian 3 Iun 2012, ora 17:24

   Noi facem astfel de activităţi cât de des putem. Încercăm, prin puterea exemplului, să arătăm că nu-i chiar atât de greu să ajuţi.

 • Tudor 4 Iun 2012, ora 13:16

  Multumesc pentru implicarea in aceasta actiune.