Dar tu poţi să faci ca mine?

Discutam cu un prieten despre bloggeri, blogging şi despre conţinut. Am ajuns, din una în alta, să discutăm despre tot felul de moduri în care poţi produce acel conţinut. Când am ajuns la ipostaza în care povesteşti ceva din experienţa proprie, mi-am amintit, fără să vreau, de spusele unei cunoştinţe, fără blog, dar cu aere de om inteligent.

– Există două tipuri de bloggeri, zice, tu şi cei care scriu bine.

Dacă erai în locul meu, probabil te supărai, plecai sau începeai să-l înjuri. Eu l-am întrebat de ce spune asta, iar răspunsul a fost mai mult decât jenant: „Nu ştiu, pentru că aşa vreau eu”.

Am băgat-o pe aia care zice că nu oricărui om trebuie să-i placă ce scriu eu, iar când am văzut că nu mă ascultă, am renunţat. A mai sărit cineva în ajutorul meu, tip care spunea că lui chiar îi place cum scriu şi-l întreba pe ăsta dacă ar fi în stare să facă măcar jumătate din ce fac eu.

Ăsta, simţindu-se încolţit, a zis că bloggingul i se pare o porcărie. Dacă ar fi fost aşa, nu ştiu de ce l-ar mai fi interesat cine scrie bine şi cine nu, dar nu mai contează.

L-am lăsat să plece. Nici n-a încercat să-şi susţină ideea. Probabil n-avea argumente.

E incredibil cum vorbesc unii în necunoştinţă de cauză. Ce-ţi pasă ţie de bloggeri şi de ce-i mai critici dacă nu eşti în stare să-ţi faci unul?

5 Comments

  1. Andrei kNox 19 februarie 2010
    • Cristian Florea 19 februarie 2010
  2. MidSuMmEr NiGhT's DrEaM 19 februarie 2010
  3. The Hunter 20 februarie 2010
  4. Andrei 20 februarie 2010

Leave a Reply