#DaruiesteBucurie: Ce cadou i-am făcut lui Adrian și de ce

Adrian e un amic pasionat de mersul pe bicicletă. A fost curier pe bicicletă într-o perioadă, iar acum are un job pe care mulți l-ar considera ciudat. Adică face asta:

Îl apreciez foarte mult pentru energia pe care o are și pentru cât de dedicat este jobului său. Eu, spre exemplu, nu cred că aș putea face asta mai mult de o oră pe zi, pentru că n-am atât de multă energie. Adrian poate și, mai mult decât atât, îi place ce face, iar asta cred că este cel mai important.

Inspirat și provocat de spotul acesta de la Vodafone să fac o bucurie cuiva așa, random, fără să-mi fie rudă sau prieten apropiat, primul om care mi-a venit în minte a fost el. Și m-am gândit că i s-ar potrivi la fix o pereche nouă de căști, că pentru jobul lui muzica din urechi este unul dintre cele mai importante elemente. El face mișcările alea în funcție de muzica pe care o aude, iar dacă tot are de ascultat atât de multă muzică în fiecare zi, m-am gândit că n-ar strica să o asculte la o calitate mai bună.

Mi-a plăcut ideea de a face un cadou (mare, mic, cum o fi el) cuiva cu care te întâlnești întâmplător și pe care apreciezi, iar cadoul pentru Adrian a fost pentru mine abia începutul. O să mai fac bucurii de genul ăsta, pentru că reacțiile oamenilor care nu se așteaptă să primească vreun cadou de la tine sunt unele dintre cele mai speciale, iar felul în care te simți tu când vezi bucuria din ochii lor nu poate fi descrisă.

Hai și tu, #DaruiesteBucurie!

6 Comments

 1. ITsb 18 decembrie 2015
  • Cristian Florea 18 decembrie 2015
   • Ciprian Lospa 19 decembrie 2015
   • Cristian Florea 21 decembrie 2015
 2. Iordache Andrei 25 decembrie 2015
  • Cristian Florea 28 decembrie 2015

Leave a Reply