De azi nu mai trimit articolele pe care le scriu prin mail

M-am hotărât ca de azi să nu mai trimit zilnic un mail cu articolele pe care le-am scris în ziua precedentă. Mie mi-e imposibil să urmăresc un blog prin mail. Am încercat, dar după două-trei zile începeam să ignor mailurile venite de-acolo şi sunt sigur că mulţi dintre cei abonaţi prin mail la blogul meu fac la fel.

În schimb, vreau să trimit în jur de un mail pe săptămână celor care-s abonaţi. Încă nu mi-e foarte clar ce-o să scriu în ele, dar încerc să le ofer nişte informaţii pentru care să merite să rămână abonaţi. Primul mail va fi cel în care anunţ că n-am să mai trimit zilnic articolele în inbox, iar următorul va fi o surpriză şi pentru mine. :))

De ce fac asta? Ca să testez şi ca să mă joc. Cred că e foarte bine să mai schimbi strategia din când în când şi să vezi dacă poţi scoate rezultate mai bune din activitatea pe care o desfăşori. Nu ştiu momentan la ce ar trebui să te aştepţi să primeşti în inbox, dar ştiu că nu te voi sâcâi cu mailuri prea multe şi că voi da tot ce pot ca ceea ce scriu să fie interesant. Şi ştiu că va fi un experiment bun, atât pentru mine, cât şi pentru tine.

Dacă vrei să primeşti în timp real ce scriu, te poţi abona prin RSS (sau intri zilnic aici, din proprie iniţiativă, ori ne împrietenim pe Facebook).

Iar dacă încă nu te-ai abonat prin mail şi vrei să iei parte la acest experiment, te poţi abona în formularul de mai jos. :DThank you! Ne citim în Inbox!

Tags:

Leave a Reply