De ce nu mă interesează cine-mi dă unfollow

de ce nu ma intereseaza cine-mi da unfollow
Sunt foarte multe persoane prin online-ul nostru care caută tot felul de metode cu ajutorul cărora să poată afla mai rapid şi mai uşor cine şi când le dă unfollow pe Twitter.

Am testat şi eu un tool de genul ăsta, care îmi genera un feed RSS unde puteam să văd aproape în timp real când primesc unfollow şi de la cine, dar după ce am văzut că funcţionează, am renunţat la el, că mi se părea degeaba.

Dacă te deranjează că primeşti unfollow şi vrei să răsuceşti cuţitul în rană, foloseşte un tool de genul ăsta, ca să fii trist în fiecare zi pentru câte-o persoană care a încetat să te urmărească.

Cu ce m-ar putea ajuta pe mine dacă aş şti cine mi-a dat unfollow? N-am să mă apuc niciodată să-l întreb de ce a luat această decizie, pentru că sigur a avut el un motiv întemeiat, n-am să stau să mă milogesc de el să-mi dea follow din nou şi nici n-am să-i dau eu unfollow, pentru că asta ar însemna că eu îl urmăresc numai pentru că mi-a întors serviciul.

Serios acum, făceţi-mă şi pe mine să înţeleg de ce vreţi voi neapărat să ştiţi ce oameni vă dau unfollow?

Lasă un comentariu

8 comentarii

 • MadMike 4 Iul 2011, ora 21:40

  Cui ii pasa de cine imi da unfollow sau cine isi retrage like-ul?? Mie unul nu-mi pasa. Cititorii fideli, vor reveni intotdeauna pe blog. Cei neinteresati de continut, fie cu like sau nu, fie cu follow sau nu, nu vor reveni, desi, au fost si situatii inverse, adica sa am un cititor fidel ce nu mi-a dat follow pe twitter poate din simlul motiv ca nu are cont pe twitter.

  Deci, nu-mi pasa.

  • Florea Cristian 4 Iul 2011, ora 21:52

   Sau poate se multumeste doar cu citirea blogului, nu-i trebuie si update-urile tale de pe Twitter :)

 • Rares Cojocaru 4 Iul 2011, ora 21:43

  Cine vrea sa stie cine ii da unfollow? :)))

  Daca e sa stau sa ma gandesc la un posibil raspuns, ar fi acela ca o persoana e interesata datorita faptului ca poate astfel, isi manageriaza mai bine contul. Adica vede ca o persoana cu un blog nisat pe IT ii da unfollow contului ei care are perponderent twitturi despre mancare..sau ceva de genu, si astfel ar trebui sa introduca si altfel de mesaje, nu numai culinare.

  Asta ar fi cam singurul raspuns ::))

  • Florea Cristian 4 Iul 2011, ora 21:53

   nu cred :)) eu trimit ce twitt-uri vreau, nu scriu in functie de public. pana la urma cine mi-a dat unfollow a facut-o pentru ca-i placea ce scriam, nu pentru ca ca se astepta sa scriu despre IT, sau chestii de genu

 • Chaika 5 Iul 2011, ora 10:28

  Uneori te ajută să înveţi din greşelile tale şi să ceri feedback. Poate în astfel de situaţii e fain să urmăreşti cine ţi-a dat unfollow. Afli că ai spus nişte prostii de zile mari şi pe viitor vei şti, ce cum unde ai greşit.

  • Florea Cristian 5 Iul 2011, ora 12:31

   Mie mi se pare putin anapoda sa ma duc la om sa-l intreb de ce mi-a dat unfollow. Il pun pe el intr-o postura care nu-i convine, dar ma pun si pe mine intr-o postura proasta. Pe mine daca m-ar intreba cineva de ce i-am dat unfollow nu prea as vrea sa-i raspund, stiu ca mi-ar spune „fara suparare”, dar l-ar durea pe undeva critica mea. Daca a hotarat omul sa-mi dea unfollow, sa fie sanatos. Poate oricand sa-mi dea follow back daca se razgandeste. In plus, mai sunt oameni pe Twitter care-i pot tine locul, iar eu nu oblig pe mine sa-mi citeasca update-urile

   • Chaika 5 Iul 2011, ora 14:03

    Depinde şi care e atitudinea ta. Dacă tu-mi dai unfollow şi eu iţi „Auzi, frate, tocmai am văzut că mi-au dat unfollow. Zi… de ce??” – Cel mai probabil o să ţi se facă greaţă de mine şi n-o să vrei să-mi răspunzi în vecii vecilor.

    Dar dacă abordezi omul puţin mai înţelept, ai şanse să primeşti feedback fain şi să afli chestii pe care probabil nimeni nu ţi le-ar fi spus ever. Îi dai de înţeles că nu te interesează nimic altceva, decât să-ţi spună dacă i se pare că ai spus vreo porcărie, în cazul în care da, ai spus porcării, explicăi că îţi doreşti numai să te corectezi şi vrei să îi asculţi părerea :-)

   • Florea Cristian 5 Iul 2011, ora 16:51

    Da, aici nu pot decat sa-ti dau dreptate, dar nu stiu cati or sa stea sa-ti dea explicatii. Cu toate astea, ai putea gasi cativa :)