De ce nu scriu despre jocuri?

Tot mai multe persoane mă întreabă de ce nu scriu câte ceva despre jocuri. Un update, un review, o informaţie, o ştire sau orice altceva ce ţine de jocuri.

Răspunsul e simplu: NU prea mă joc!

Spre deosebire de alţii, cunoştinţele mele în materie de gaming sunt foarte limitate. N-am timp să mă joc şi în afară de WoW, Age of Empires, câteva versiuni de la Tony Hawk şi puţin Sims nu ştiu dacă am jucat ceva pe o durată îndelungată pe tot parcursul vieţii mele online. Şi dacă joci un joc doar pentru 10 minute nu ştiu dacă ai ce review să-i faci. Că în afară de grafică şi gameplay-ul de la început n-ai ce spune. Un joc necesită timp, iar eu nu sunt dispus să-l pierd pe-al meu astfel.

N-am timp şi … chiar dacă aş avea, cred că prefer să mai învăţ puţină programare, puţin web design sau să citesc o carte decât să mă joc. Mi se par inutile. Şi chiar dacă sunt bune la relaxare, sunt multe chestii care te pot relaxa mai bine decât un amărât de joc. Prefer să las naibii PC-ul şi să fac cu totul altceva (să ascult muzică sau să ies afara … sau orice altceva) decât să mă joc.

În concluzie: Nu-mi mai cereţi să scriu despre jocuri pentru că habar n-am ce să scriu. Dacă nu mă joc, ar fi aiurea să citesc pe net informaţii despre gaming şi să le vărs aici de parcă m-aş fi jucat eu când, de fapt, nici nu ştiu despre ce este vorba.

Lasă un comentariu

12 comentarii

 • andlclb 19 Mai 2009, ora 12:21

  Corect asa e.
  Insa de ce iti cere lumea informatii tocmai tie? Nu e plin netul de informatii?:)

 • Alexander 19 Mai 2009, ora 13:03

  Asa asa , zi-le cu cartile ca isi baga nasu-n jocurile astea si nu mai ies de acolo, or fi uitat si ca mai exista carti, noroc cu astia de la scoala de le mai amintesc. Eu nici cat tine nu joc ;))

 • Grim_Cris 19 Mai 2009, ora 13:01

  De chestie … ar trebui sa-i intrebi pe ei :-? … totusi, majoritatea n-au comentat in viata lor pe blog

 • Marian 19 Mai 2009, ora 17:24

  Sa isi cumpere si ei, naibii, o revista de gaming precum LEVEL, PC Games sau alta. :)

 • Crok 19 Mai 2009, ora 17:36

  Nici nu trebuie cred k trebuie sa scrii.Ce scrii tu esti mai bun decat poate un review la un joc.

 • Sixx 19 Mai 2009, ora 22:00

  Mie imi place sa ma joc…dar pentru reviewuri exista sute de site-uri care au profilul asta…si gasesti review-uri, indicatii si chestii…asa ca nu stiu…daca ai ceva interesant de zis despre un joc e ok…dar sa iti ceara tie sa scrii mi se pare suspect asa:))

 • Tzukune 19 Mai 2009, ora 22:05

  Nu conteaza mhai. daca to citesti carti, atunci scrii ceva fictiv drespre un joc.

  Ar fi interesant sa scrii despre ceva cu totul altceva, dar sa fie fain. Si sa mai apara si cate unul care sa zica ca e de acord cu tine.

  De la mine poti citi: Legile lu’ Peşte

 • Avalon 19 Mai 2009, ora 22:24

  Jocurile nu merita comentate, chiar sunt alte lucruri mai interesante decat sa te joci/sa comentezi un joc.Apropo Cris, ai dreptate in ceea ce ai scris mai sus. +1

 • Grim_Cris 19 Mai 2009, ora 21:54

  merci crok! :)>-

 • ady_x 19 Mai 2009, ora 22:31

  Şi pentru că e un blog PERSONAl pe care scrii ce vrei şi pentru că sunt site-uri de reviews pentru jocuri apărute ca, ciupercile după ploaie?

  De la mine poti citi: Am uniformă

 • Andrei 6 Oct 2009, ora 17:23

  Daca ar fi sa aleg intre o carte si un joc as alege cartea, da din pacate mai suntem foarte putini zilele astea…

  • Grim_Cris 6 Oct 2009, ora 18:55

   si eu as alege cartea categoric. dar acum depinde de carte