De ce nu scriu eu pe blog despre marile sărbători naţionale

romania flagA fost Sf. Andrei, acum e 1 Decembrie, urmează 24 ianuarie, apoi 1 iunie, mai urmează nu ştiu ce alte zile, şi uite-aşa aş putea face rost de vreo 5-10 articole pe an care nu trezesc interesul nimănui.

De ce nu scriu eu despre fiecare sărbătoare în parte? Pentru că nu eu trebuie să fiu cel care vă aminteşte de ele. Nu eu trebuie să fiu cel care culege date importante în legătură cu sărbătorile respective şi le postează aici. Dacă chiar vrei să ştii ce s-a întâmplat pe 1 Decembrie, ai putea încerca să mergi pe link-ul ăsta (iar asta ai fi putut-o face şi fără să-ţi spun eu).

Nu vreau ca blogul meu să fie unul pe care să dezbat ultimele şi cele mai importante ştiri, sau eu ştiu ce subiecte pe care oricum le găsiţi pe toate blogurile. Am să scriu despre aceste zile atunci când chiar voi avea ceva de spus, ceva mai mult decât „Azi e 1 Decembrie şi trebuie să spunem cu toţii La Mulţi Ani României. Pe 1 Decembrie, dacă nu ştiaţi, s-au întâmplat următoarele lucruri:”.

Dar dacă tot am deschis subiectul, am propus şi eu o chestie aseară.

Lasă un comentariu

9 comentarii

 • IoanaZix 1 Dec 2011, ora 13:17

  In mare parte, desi este o parere personala, ceea ce ai spus mai sus, ai dreptate. Eu am scris despre 1 Decembrie, insa subliniind nu doar partea roz a lucrurilor, ci precizand oamenilor ca putem face mai multe pentru aceasta tara, invatand si impunandu-ne prin ce avem mai bun.
  Ideea ti-o sustin oricum.

 • isshmen 2 Dec 2011, ora 03:24

  Hei! Wake up!
  Asta nu inseamna ca acum trebuie sa vi si sa te lauzi ca tu nu scrii chestiile astea. Nu trebuie sa vi sa te lauzi ca tu esti ditamai blogger-ul, si nu ai nevoie de 5-10 articole pe an cu prostii despre sfinti sau sarbatori nationale. Cam asta inteleg eu…

  Crezi ca ceilalti bloggeri scriu despre 1 decembrie, sfantul pavel sau mai stiu eu ce zile/sfinti, ca nu au ce scrie? Fi serios…
  E ca si cum ai spune: „Uite, prostii scriu despre 1 decembrie. Eu nu voi scrie, sa fiu mai in trend”.

  Uite, de exemplu, la TINE ma asteptam sa scrii un post frumos ce avea ca titlu (de exemplu) „De ce iubesc eu Romania”. Crezi ca-ti dadea cineva cu parul in cap? Crezi ca alungai cititorii tai? N-as crede…

  Cristi, eu te citesc de ceva timp. Imi place ce si cum scrii. Insa, din ce in ce crezi ca esti mai bun. Sigur esti mai bun, dar nu da nimanui sa creada asta! Nu te ‘afisa’. Eu mi-as dori sa ramai acelasi de acum 2-3 ani!

  Asta e punctul meu de vedere.

  • Florea Cristian 2 Dec 2011, ora 07:16

   Nu ma laud ca nu scriu chestii din astea, doar mi-am spus punctul de vedere in legatura cu sarbatorile. Asta nu inseamna ca cei care scriu sunt prosti, doar pentru ca eu cred ca articolele astea sunt degeaba. Acum depinde de viziunea fiecaruia si de ce vrea sa scrie pe blogul sau. Eu nu condamn pe nimeni daca vrea sa scrie despre 1 Decembrie, sau alte zile nationale, ca-i dreptul lui sa scrie ce vrea.

 • Alexander 2 Dec 2011, ora 10:19

  Sunt intru totul de acord cu tine mai ales ca in general se scriu platitudini fara macar o valoare catusi de putin emotionala. Altceva ar fi de ex sa relatezi de la un concert dat de ziua nationala sau mai fain de la vreo intalnire a unor personalitati care a avut loc cu ocazia asta, dar asta se intampla rarisim.

  • Florea Cristian 2 Dec 2011, ora 15:10

   Da, cand chiar ai ceva de spus, e fain sa scrii. Dar un simplu La multi ani urmat de niste informatii luate de pe wikipedia nu inseamna articol

 • Adnana 3 Dec 2011, ora 00:43

  La multi ani, romanilor! Sper ca ati avut parte de o zi linistita in mijlocul familiilor voastre!

  • Florea Cristian 3 Dec 2011, ora 09:43

   In cazul meu a fost linistita. De restul nu stiu :D Dar a ta cum a fost?