Dear Young Me,

dear young meInternetul ăsta e plin de idei, care mai de care mai interesante, amuzante, sau tâmpite. Dear Young Me este un site in care orice anonim vine şi scrie un fel de mini-scrisoare pe care, dacă ar fi putut-o trimite în trecut, ar fi primit-o şi apreciat-o.

Adică oamenii ăia scriu chestii care ar schimba nişte lucruri în trecutul lor dacă ar exista o maşină a timpului.

Haideţi să încercăm şi noi prin comentarii un lucru de genul ăsta. Nu vă pun să faceţi scrisori, sau să spuneţi lucruri pe care nu vreţi să le ştim, dar dacă ar fi să schimbaţi ceva în deciziile din trecut şi ar exista posibilitatea de a vă transmite un mesaj în perioada aia, ce aţi scrie în el?

Să ştiţi că nu mă deranjează dacă la articolul ăsta comentaţi ca anonimi, ca să nu ne dăm seama despre ce persoană e vorba.

Lasă un comentariu

13 comentarii

 • Amalia 20 Dec 2011, ora 22:27

  Probabil mi-as spune urmatorul lucru acum cca. 9 luni: „Amalia, nu-ti mai urma doar entuziasmul!” :)

  • Florea Cristian 20 Dec 2011, ora 23:26

   Dar ai avut chiar atat de mult de suferit de pe urma entuziasmului? Ma rog, nu stiu despre ce-i vorba, dar eu cred ca-i bine sa-ti urmezi entuziasmul asa, in general. :D

 • Amalia 21 Dec 2011, ora 08:40

  Tocmai, ca fiind primul lucru dupa care ma ghidez in decizii, a existat si un esec. :D

  • Florea Cristian 21 Dec 2011, ora 14:45

   Dacă a fost un singur eşec, iar celelalte lucruri au ieşit bine, nu văd de ce atâtea griji. :D

 • Ruxandra 21 Dec 2011, ora 09:44

  Am scris si eu o scrisoare de genul ăsta acum vreun an, parcă. Dacă te apuci să îţi scrii o astfel de scrisoare chiar rămâi surprins de ceea ce iese. Eu mi-aş spune să fiu mai mult raţională. Prea multe am tras de pe urma deciziilor luate cu sufletul, nu cu mintea.

  • Florea Cristian 21 Dec 2011, ora 14:52

   Cred că raţiunea e cea mai mare problemă a tuturor. Partea proastă e că greşim de o grămadă de ori, ştim că nu-i bine, dar continuăm să o facem.

   • Ruxandra 22 Dec 2011, ora 11:02

    Da, asta e problema….sper ca de acum in colo sa nu mai repet greselile..si sa fiu mai cu capul pe umeri.

 • Calivita 21 Dec 2011, ora 16:18

  Exact asa e cu ratiunea asta! Sunt multe chestii pe care X matur ar vrea sa i le spuna lui X cel mic si naiv, insa degeaba, X face tot ce stie si crede el ca e mai bine la momentul respectiv. Haideti sa nu regretam trecutul si sa ne bucuram de prezent!

  • Florea Cristian 21 Dec 2011, ora 17:51

   Foarte bine zis. Trecutul reprezinta, pana la urma, ceea ce am vrut noi sa facem la un anumit moment. De-aia n-ar trebui sa regretam nimic. Dar nu strica daca ne jucam :)

 • Tasia 30 Dec 2011, ora 18:47

  Am auzit si eu de site-ul asta si m-a amuzat teribil. Am scris si eu pentru posteritate si tare sunt curioasa sa vad ce reactie o sa am peste ani si ani cand o sa primesc mailul din trecut! :))

  • Florea Cristian 31 Dec 2011, ora 09:10

   Si pe mine m-au amuzat unele mesaje, dar altele sunt chiar interesant, sau dureroarse si te pun pe ganduri.

 • Ela 3 Ian 2012, ora 15:48

  Poate ca multi nu si-ar dori sa faca un asemenea experiement de teama ca nu cumva in viitor, cand vor fi citit scrisoarea din tinerete, se vor trezi dezamagiti si frustrati ca nu si-au indeplinit visele.

  • Florea Cristian 3 Ian 2012, ora 16:43

   Nu cred. Scrisoarea oricum ar fi trebuit trimisa in trecut. N-are legatura cu viitorul.