Știai că Decathlon produce în România peste 100 de modele de produse?

Nu știu dacă ți-am mai povestit până acum, dar eu sunt unul dintre oamenii care își fac majoritatea cumpărăturilor sportive de la Decathlon. Mi se pare simplu și la îndemână să merg într-un singur magazin mare, cu produse împărțite în funcție de sporturi și care să-mi dea libertatea să aleg ce vreau eu, indiferent de nevoia pe care o am. Mai mult, am un Decathlon la doar 2.5 kilometri de locul în care stau, deci mi-e simplu să ajung.

Apropo de multitudinea de sporturi disponibile, când m-am apucat să învăț să înot (acum vreo 3 ani 😁) m-am dus direct la Decathlon ca să-mi cumpăr cască de înot și ochelari. Când am plecat pentru prima dată pe munte, m-am dus la Decathlon ca să-mi iau bocanci de munte și niște pantaloni pentru drumeții.

În principiu, când am o nevoie în materie de sport, Decathlon e prima mea opțiune, pentru că știu că am de unde alege, atât ca varietate de produse, cât și ca varietate de prețuri.

Ei bine, admirația mea pentru ei și pentru produsele lor a crescut și mai mult în momentul în care am aflat că Decathlon face anumite produse în România. Și prin „anumite” nu mă refer la 2 – 3 produse, ci la peste 100 de modele diferite pentru 20 de sporturi.

Decathlon a luat decizia de a face produse în România pentru a-și păstra promisiunea de „calitate garantată și prețuri mici tot anul”, iar în momentul de față are 3 fabrici în țara noastră (în Timișoara, Reșița și București) cu peste o mie de angajați, iar ce mi se mai pare grozav e faptul că o parte dintre produsele realizate pe pământ românesc se vând în magazinele Decathlon din întreaga Europă.

Deci dacă intri într-un Decathlon din Franța, Anglia sau Germania, s-ar putea să-ți cumperi tot produse românești de-acolo. 😁

Dacă vrei să vezi lista întreagă de produse fabricate de Decathlon în România, te invit să accesezi această pagină. Detalii despre produsele românești mai poți găsi aici sau în clipul de mai jos.

2 Comments

  1. ene traian 1 decembrie 2019

Leave a Reply