Deja mă simt un blogger mai mare

Fiţi liniştiţi, nu mi s-a urcat niciun pitic la cap. Nu îmi dau aere de blogger şi nu mă cred ăl mai tare din parcare.

N-am de gând să scriu aici despre cât de tare sunt, cât am crescut în ultima lună sau cât de mulţi mă comentează de săptămâna trecută încoace. Pur şi simplu mă minunez când văd că primesc din ce în ce mai multe mailuri, din ce în ce mai idioate 8-|

Ignorând mailurile clasice cu cereri de link exchange sau review, ignorând mailurile în care mi se cer parteneriate sau nu ştiu ce fel de articole de promovare a site-urilor de jocuri, mai primesc şi nişte mailuri chiar drăguţe care mă fac să mă simt mare şi tare şi în acelaşi timp să râd de neatenţia şi … prostia unora.

Acum câteva zile am primit mailul ăsta:

Sunt si eu un blogger mic si nu doresc trafic neaparat … cat sa stiu ca sunt inclus cat mai mult in blogosfera. Imi place cum scrii, te urmaresc, chiar daca nu comentez. Cum blogul meu nu este cine stie ce cunoscut … doream sa te rog sa ma ajuti si pe mine cu un link exchange daca doresti, stiind sau sperand ca poate candva (1 data la 1 saptamana, cine stie …) m-ai citit si tu pe mine. Pentru ca toti au pornit de la 0, sper sa nu fi uitat asta … alti bloggeri carora le mergea traficul si nu le mai pasa de cei mai mici(ca mine), faceau link exchange-ul mai mult de umplutura, nu primeam o vizita de la ei…

Astept raspunsul tau. Eu am incercat, ti-am lasat chiar si la contact un comentariu cu link exchange candva … daca citesti mailul si imi raspunzi, apreciez … inseamna ca stii sa si asculti :)

Al tau cititor,
Nu vă zic numele

Well, băiatul ăsta (nu v-am dat numele şi nici n-am să-l dau vreodată) vrea să-l citesc. Asta îşi doreşte el … nu e de condamnat pentru asta. Vrea şi link exchange că e mic, nici pentru asta nu e de condamnat. Dar cum se face că în urmă cu o săptămână tocmai am încheiat un link exchange cu el? Am primit mail de la aceeaşi persoană, textul era unul sec (asemenea multor cereri de link exchange) şi am acceptat, fiind deacord în a pune umărul la promovarea website-ului său.

Btw … n-am contact form, deci nu ştiu cum mi-a lăsat el comentariu acolo. Sau poate am dar nu l-am descoperit 8-|
Oare ştiu să ascult dacă i-am zis, liniştit, că am făcut link exchange deja?

Câti dintre voi aţi primit asta? Eu cred că este un text trimis mai multor bloggeri printre care şi eu :-?

16 Comments

 1. WaTzaP 2 martie 2009
 2. Cristian Florea 2 martie 2009
 3. Crok 2 martie 2009
 4. Cristian Florea 2 martie 2009
 5. Serginho 2 martie 2009
 6. 4ever 2 martie 2009
 7. Tzukune 2 martie 2009
 8. Marian 2 martie 2009
 9. Cristian Florea 2 martie 2009
 10. 4ever 3 martie 2009
 11. Creare site 3 martie 2009
 12. Cristian Florea 3 martie 2009
 13. 4ever 3 martie 2009
 14. Creare site 5 martie 2009
 15. Cristian Florea 5 martie 2009
 16. 4ever 6 martie 2009

Leave a Reply