Cum poți descărca toate fotografiile și story-urile din contul tău de Instagram

Te-ai gândit să salvezi în laptop tot conținutul pe care l-ai urcat vreodată pe Instagram? Ei bine, lucrul acesta se face destul de ușor, pentru că există o opțiune în acest sens. :D

Dacă vrei să descarci toate fotografiile, clipurile video și story-urile încărcate vreodată în contul tău de Instagram, e de-ajuns să accesezi setările contului (de pe mobil sau de pe desktop) și să cauți butonul „Descărcare date”. Dacă citești acest articol de pe laptop, s-ar putea să-ți fie mai ușor să accesezi acest link. Cererea de descărcare de date poate fi găsită în dreptul secțiunii Data Download – Request Download.

Ulterior (în câteva ore) vei primi un mail care va conține un link de unde vei descărca arhivele care conțin tot ce-ai urcat pe Instagram vreodată. Pagina va arăta ca cea de mai jos.

Cum poti descarca toate fotografiile si story-urile din contul tau de Instagram

Fotografiile și clipurile sunt împărțite în foldere. Vei avea câte-un folder pentru fiecare lună a anului în care ai urcat conținut pe Instagram, ca să-ți fie ușor să te organizezi dacă vei dori să folosești la ceva acea arhivă. Totodată, vei avea un folder separat cu conținutul din Stories și încă unul cu conținutul foto și video trimis prin intermediul mesajelor private.

Leave a Reply