Despre fotbalul curat, cel care nu se dă la televizor

În urmă cu ceva timp, Coca-Cola a făcut o Cupă la fotbal destinată liceenilor din toată ţara. Cea mai mare Cupă de fotbal între licee din ţară, denumită sugestiv, Cupa Coca-Cola.

S-au înscris 459 de echipe din 24 de judeţe, iar fiecare şi-a arătat talentele şi şi-a demonstrat antrenamentele cum a ştiut mai bine. Acum, weekend-ul acesta, se joacă meciurile finale.

Au mai rămas 6 echipe de fete şi 6 echipe de băieţi care se înfruntă mâine (începând cu ora 8:30), urmând ca duminică să se joace ambele finale, atât cea a fetelor, cât şi cea a băieţilor.

De ce acesta este fotbalul curat? Pentru că este un joc bazat mai mult pe instinct şi antrenament şi mai puţin pe presiunea banilor sau a faptului că trebuie ca patronul să fie mulţumit de tine. Aici joci cât de bine poţi tu fără să simţi presiunea pe care o are un fotbalist ajuns la o echipă mare.

Vă invit mâine (25 mai 2013), dacă aveţi timp, la Sala Rapid (Calea Giuleşti, nr. 18), să vedeţi fotbalul aşa cum era el în liceu: curat, fără a fi influenţat de bani şi de tot felul de tactici sau escrocherii. Intrarea este liberă, iar spectacol va fi, vă asigur.

Iar duminică (26 mai 2013) se vor juca cele mai importante meciuri: de la ora 10:00 va fi finala echipelor de fete, iar de la ora 13:15 finala băieţilor.

Iar azi a fost conferinţa de presă şi s-a făcut şi extragerea meciurilor, timp în care am luat trofeul şi l-am rugat să mă lase să-i fac două poze.

P.S.: V-am zis deja despre cum joacă fetele fotbal, da?

Tags:

2 Comments

  1. 54t4n1c666 24 mai 2013
    • Cristian Florea 24 mai 2013

Leave a Reply