Despre prima mea participare la maraton

Smart Atletic Bloggers Team - BIM

După cum spuneam şi aici, am fost membru al singurei (sper să nu mă înşel) echipe de bloggeri de la Bucharest International Marathon, concurs care s-a ţinut weekend-ul ce tocmai a trecut.

Eu, împreună cu Valentin Bosioc, Mihai Teodorescu şi Bogdan Antohe am format echipa Smart Atletic Bloggers şi am făcut o figură de invidiat la concurs.

Am fost primul schimb, adică a trebuit să înfrunt îmbulzeala de oameni de la start şi să-mi dozez oarecum efortul pentru ultima parte, că primii doi kilometri erau de nepătruns, având în vedere îngrămădeala în care mă băgasem.

Singurul inconvenient, în afară de îngrămădeală, a fost vremea. Am avut norocul ca ploaia şi frigul să nu ne lase în pace. Nu mă sperie pe mine nişte picături, dar mă incomodează. Având în vedere că nu eram singurul care trebuia să suporte vremea, m-am conformat şi mi-am dat seama că mă plâng degeaba.

Organizarea a fost ireproşabilă (îngrămădeala şi ploaia sunt chestii care nu ţin de organizare şi care se întâmplă peste tot). Mare parte din reuşită i se atribuie lui Bogdan Antohe, care a putut sta liniştit doar în timpul cursei, că-n rest îi suna telefonul ca la dispecerat. Este de apreciat pentru asta!

Nişte timpi

timpi individuali Smart Atletic Bloggers Team

Primul este timpul meu, cu 44 de minute şi 31 secunde, un timp care m-a lăsat cu gura căscată. Nu credeam c-o să pot alerga atât de bine, serios.

Al doilea timp este al lui Valentin, urmat de Mihai şi Bogdan.

Timpul total pentru 42.19 km este, aşa cum vedeţi, de 3 ore şi 17 minute (fără o secundă nu-s 18 minute). Şi ca să vorbim pe bază de clasament, am ieşit cu echipa pe locul 8 din 185. Un loc bun, zic eu.

Iar acum gata cu lauda, sperăm ca dăţile viitoare să fie mai multe echipe de bloggeri implicate şi ca aceste concursuri să se ţină din ce în ce mai des.

Aşteptăm poze :D

*imaginile din articol au fost împrumutate de la Valentin Bosioc fără să-i cer acordul.

4 Comments

  1. Rey 13 octombrie 2011
    • Cristian Florea 13 octombrie 2011
  2. Logo Design - Web Design | Recenzii Software 16 octombrie 2011
    • Cristian Florea 16 octombrie 2011

Leave a Reply