Cum dezactivezi invitațiile la jocuri de pe Facebook

Eu nu mă joc pe Facebook. N-am încercat niciodată să fac asta și nici nu sunt prea curios. Și, în timp, am reușit să-mi aleg prietenii de pe Facebook în așa fel încât să nu-mi trimită invitații la jocuri. Pentru că eu nu mă joc pe Facebook.

Totuși, sunt sigur că nu toți cei care intră pe acest blog au avut timp să-și selecteze prietenii atât de bine încât să nu primească invitații la jocuri. Chiar dacă nici ei nu se joacă pe Facebook.

Iar articolul de azi e pentru voi, cei care primiți notificări cu invitații la tot felul de jocuri pe Facebook. Probabil nu v-ați gândit până acum că ați putea să le dezactivați pe toate cu câteva click-uri. Iar dacă se poate, hai să vedem și cum se face.

Cum dezactivezi invitațiile la jocuri de pe Facebook (varianta web)

1. Intră pe Facebook, iar din colțul din dreapta-sus apasă pe acea săgeată de lângă semnul întrebării. Apoi pe Settings. Ca în fotografia de mai jos.

cum dezactivezi invitatiile la jocuri de pe facebook

2. Din panoul din stânga, selectează Apps. Apoi în partea dreaptă vei vedea Game and App Notifications, unde trebuie să apeși Edit.

cum dezactivezi invitatiile la jocuri de pe facebook

3. În panoul nou apărut, apasă pe Turn Off.

cum dezactivezi invitatiile la jocuri de pe facebook

Cum dezactivezi invitațiile la jocuri de pe Facebook (varianta mobile app)

Dacă citești acest articol de pe telefon și nu vrei să aștepți până acasă ca să dezactivezi invitațiile la jocuri, să știi că poți face acest lucru și din aplicația mobilă. O să-ți explic mai jos unde găsești această setare în aplicația pentru iPhone, dar probabil vei găsi un panou asemănător și pe telefoanele cu Android.

1. Deschide aplicația Facebook și apasă pe cele 3 săgeți din colțul din dreapta-jos. Apoi mergi la Settigs – Account Settings.

cum dezactivezi invitatiile la jocuri de pe Facebook

2. Mergi la AppsPlatform, apoi bifează No la Game Invites and App Notifications.

cum dezactivezi invitatiile la jocuri de pe facebook

Asta-i tot. Sper să-ți fie de ajutor. ??

2 Comments

  1. Eugen 5 mai 2017
    • Cristian Florea 9 mai 2017

Leave a Reply