Se caută ONG-uri și instituții de învățământ care au nevoie de donații de calculatoare

Săptămâna trecută am primit un mail care mi-a făcut ziua mai bună. Mi se spunea că cei de la Ateliere Fără Frontiere, în colaborare cu Grupul Renault România au pregătit 400 de calculatoare pe care vor să le doneze unor ONG-uri, instituții de învățământ, culturale și sociale din București, Ilfov, Argeș și Dâmbovița, în cadrul programului „Dublu click pe educație”. Practic, aceste donații  de calculatoare urmau să deschidă orizonturi noi unor copii, iar asta m-a bucurat enorm.

Mi-au spus, totodată, că vor ca unul dintre calculatoare să poarte numele meu și să conțină pe desktop o poză cu mine, alături de răspunsul meu la întrebarea „Ce înseamnă 400 de computere în ecuația educației din România?”. Iar textul a ieșit cam așa:

cristian florea - donații de calculatoare

Dar anunțul cu adevărat important este altul: se caută ONG-urile și instituțiile cărora să le fie donate aceste calculatoare. Iar înscrierile se fac pe această pagină până pe 4 iunie 2017.

În încheiere, hai să vezi care a fost contribuția progamului „Dublu click pe educație” în anii precedenți.

Infografic Dublu click pe educatie - donații de calculatoare

Hai să ajutăm ca acest mesaj să ajungă la ONG-urile și instituțiile care ar putea beneficia de programul „Dublu click pe educație”.

Tags:

Leave a Reply