S-a lansat Donorium, aplicația dedicată donatorilor de sânge din România

Am văzut la Alex pe Facebook și mi s-a părut o informație utilă, care merită dată mai departe. Ieri s-a lansat Donorium, o aplicație românească dedicată donatorilor de sânge. Aplicația îți permite să te programezi rapid la un centru de donare sau să fii înștiințat atunci când în localitatea ta este nevoie de grupa sanguină pe care o ai.

Mai mult, e gândit și un sistem de gamification, prin intermediul căruia primești niște puncte pentru acțiunile pe care le faci în cadrul aplicației: atunci când donezi, când distribui informații despre nevoia de sânge din orașul tău sau când îți inviți prietenii să se înscrie în aplicație. În plus, ai și un sacou pe care îl poți umple cu medalii de onoare.

Te invit să descarci aplicația (aici pentru iOS și aici pentru Android) apoi să le spui și prietenilor tăi despre ea și să-i provoci să le spună și prietenilor lor despre ea și așa mai departe. Mi se pare important să avem cât mai mulți dintre noi aplicația, ca să fim informați mai ușor și mai rapid atunci când e nevoie de grupa sanguină pe care o avem, dar și ca să putem da mai ușor vestea mai departe când trebuie să strângem mulți donatori într-un oraș.

Leave a Reply