Doua lumi paralele?

Prima lume se numeste Terra si este ocupata de multe milioane de oameni (nu mai retin si nici nu vreau acum sa-mi amintesc numarul exact), iar cealalta lume are un nume banal: „A doua lume” (pentru ca asa vreau eu).

Este un schimb continuu intre prima si a doua lume. Deobicei cei de pe prima lume se simt bine aici, dar fac un transfer super rapid cu cei de pe cealalta lume. Transfer care dureaza putin deobicei dar care poate conta mult.

Daca existi in prima lume existi si-n a doua. Prima lume este formata din oameni calmi, cu chef de glume, de joaca si cu cel mai mult chef de viata, care comunica, rad si se simt bine alaturi de ceilalti. Cealalta lume paralela este oglinda rea a primei lumi. In ea oamenii sunt rai, nervosi, cu ganduri negre si cu chef de cearta si de bataie continua.

Prin aceasta oglinda care separa cele doua lumi se trece continuu. In momentul in care cel de pe Terra simte ca are nevoie de celalalt, fac un schimb pentru ceva timp (cateva minute, secunde, ore sau chiar zile). Astfel devenim nervosi, fara chef de viata si tot timpul avand cearta cel mai bun prieten.

Daca s-ar chinui putin, un om de pe A doua lume ar putea rezista primei lumi. El ii poate manipula pe ceilalti sau macar le poate inspira teama. Din pacate nu putem spune ca este la fel si pentru cel ce pleaca de pe Terra pentru acest schimb. Acolo da numai de nervosi care fac tot posibilul sa-l distruga pe acesta. De aici si motivul pentru care schimbul dintre lumi dureaza foarte putin.

Probabil cel din A doua lume tine fara sa vrea la cel din prima de aceea hotaraste sa se intoarca in lumea lui si sa il salveze pe primul.

Scapati de nervozitati pentru a nu va distruge persoana din prima lume. Caracterizati-l cat de mult puteti pe cel de pe Terra si va va fi mult mai bine. Faceti-l pe cel de pe A doua lume sa nu-si mai doreasca sa vina aici.

Lasă un comentariu

4 comentarii

 • Georgiana 3 Dec 2008, ora 12:16

  Inteligent mod de a aborda diferitele comportamente si stari ale oamenilor. De fapt, noi trai intr-o singura lume, si anume pe Terra, dar rational vorbind… cealalta lume exista pentru ca noi o facem. Constienti de lucrul acesta si fara a lua masuri in privinta lui, ne „construim” o lume unde ne eliberam energiile intr-un mod negativ, astfel creandu-se cele doua personalitati diferite ce se gasesc in fiecare minte, din fiecare om. Bine ar fi sa stim sa ne golim aceste energii ‘negative’ ori intr-un mod diferit, ori sa le aruncam „la un cos de gunoi”… de unde sa nu se mai poata intoarce. :)>- Numai bine!

 • Grim_Cris 4 Dec 2008, ora 09:35

  Sau, in contextul meu sa spargem oglinda dintre cele doua lumi, nemaiputand face niciun fel de schimbare super rapida

 • Lavi 27 Mar 2011, ora 17:49

  Oau,credeam ca sunt singura cu idei de acest fel.

  • Florea Cristian 27 Mar 2011, ora 18:29

   sigur suntem mai multi, doar ca putin ni le exprimam :D

   bun venit in randul comentatorilor :)