Doua lumi paralele?

Prima lume se numeste Terra si este ocupata de multe milioane de oameni (nu mai retin si nici nu vreau acum sa-mi amintesc numarul exact), iar cealalta lume are un nume banal: „A doua lume” (pentru ca asa vreau eu).

Este un schimb continuu intre prima si a doua lume. Deobicei cei de pe prima lume se simt bine aici, dar fac un transfer super rapid cu cei de pe cealalta lume. Transfer care dureaza putin deobicei dar care poate conta mult.

Daca existi in prima lume existi si-n a doua. Prima lume este formata din oameni calmi, cu chef de glume, de joaca si cu cel mai mult chef de viata, care comunica, rad si se simt bine alaturi de ceilalti. Cealalta lume paralela este oglinda rea a primei lumi. In ea oamenii sunt rai, nervosi, cu ganduri negre si cu chef de cearta si de bataie continua.

Prin aceasta oglinda care separa cele doua lumi se trece continuu. In momentul in care cel de pe Terra simte ca are nevoie de celalalt, fac un schimb pentru ceva timp (cateva minute, secunde, ore sau chiar zile). Astfel devenim nervosi, fara chef de viata si tot timpul avand cearta cel mai bun prieten.

Daca s-ar chinui putin, un om de pe A doua lume ar putea rezista primei lumi. El ii poate manipula pe ceilalti sau macar le poate inspira teama. Din pacate nu putem spune ca este la fel si pentru cel ce pleaca de pe Terra pentru acest schimb. Acolo da numai de nervosi care fac tot posibilul sa-l distruga pe acesta. De aici si motivul pentru care schimbul dintre lumi dureaza foarte putin.

Probabil cel din A doua lume tine fara sa vrea la cel din prima de aceea hotaraste sa se intoarca in lumea lui si sa il salveze pe primul.

Scapati de nervozitati pentru a nu va distruge persoana din prima lume. Caracterizati-l cat de mult puteti pe cel de pe Terra si va va fi mult mai bine. Faceti-l pe cel de pe A doua lume sa nu-si mai doreasca sa vina aici.

4 Comments

  1. Georgiana 3 decembrie 2008
  2. Cristian Florea 4 decembrie 2008
  3. Lavi 27 martie 2011
    • Cristian Florea 27 martie 2011

Leave a Reply