Drag Racing, cel mai addictive joc pe Android

Drag Racing, cel mai addictive joc pe AndroidCând m-am hotărât să-mi cumpăr un smartphone, motivul principal pentru care am zis că LGrimul merită banii a fost pentru că rula pe Android şi pentru că la bugetul pe care-l aveam la dispoziţie era mai mult decât potrivit.

Iniţial l-am cumpărat pentru online. Numai TweetDeck pe mobil am visat în noaptea în care el circula de la Bucureşti la Focşani, iar eu îl aşteptam cu nerăbdare. Despre multitudinea de aplicaţii pe care le aveam disponibile în Market nu ştiam mare lucru, pentru că urma să fie primul meu telefon cu Android.

După ce mi-am instalat mult-iubitul TweetDeck şi după ce am mai găsit câteva aplicaţii faine, am zis să testez şi câteva jocuri.

Angry Birds m-a captat. Basketball Lite la fel. Chiar şi Yoo Ninja Free sau Alpine Boarder Lite mi-au mâncat câteva ore la un moment dat (nu dau link-uri, găsiţi în market), dar din tot ce-am testat, nimic nu mi-a mâncat mai multe zile decât Drag Racing.

Cum reuşeşte el să te facă să-ţi doreşti cea mai tare maşină cu upgrade-ul suprem, nici nu vă puteţi imagina. Cum te face să vrei să distrugi toţi boşii offline, lucru imposibil fără puţin joc online, veţi vedea doar dacă-l testaţi. Apropo de joc online: e şi mai addicive decât ăla offline, pentru că trebuie să-ţi găseşti o tactică atât de bună încât să-i baţi pe toţi. Şi ai şi-acolo tot felul de ranguri pe care poţi să le obţii doar jucând.

Deci dacă ţineţi la timpul vostru, nu vă instalaţi Drag Racing. Totuşi, dacă nu ţineţi la timpul meu, mai recomandaţi-mi câte ceva, că-s tare curios ce vă ţine pe voi mult timp cu telefonul în mână.

14 Comments

 1. Stan Vladut Angel 6 septembrie 2011
  • Cristian Florea 7 septembrie 2011
 2. Nebunia 6 septembrie 2011
  • Cristian Florea 7 septembrie 2011
   • Nebunia 7 septembrie 2011
   • Cristian Florea 7 septembrie 2011
 3. Chaika 9 septembrie 2011
  • Cristian Florea 10 septembrie 2011
 4. mouse 13 septembrie 2011
  • Cristian Florea 13 septembrie 2011
 5. Andrei 6 decembrie 2011
  • Cristian Florea 7 decembrie 2011
 6. sebi 8 iulie 2013
  • Cristian Florea 8 iulie 2013

Leave a Reply