Drag Racing, cel mai addictive joc pe Android

Drag Racing, cel mai addictive joc pe AndroidCând m-am hotărât să-mi cumpăr un smartphone, motivul principal pentru care am zis că LGrimul merită banii a fost pentru că rula pe Android şi pentru că la bugetul pe care-l aveam la dispoziţie era mai mult decât potrivit.

Iniţial l-am cumpărat pentru online. Numai TweetDeck pe mobil am visat în noaptea în care el circula de la Bucureşti la Focşani, iar eu îl aşteptam cu nerăbdare. Despre multitudinea de aplicaţii pe care le aveam disponibile în Market nu ştiam mare lucru, pentru că urma să fie primul meu telefon cu Android.

După ce mi-am instalat mult-iubitul TweetDeck şi după ce am mai găsit câteva aplicaţii faine, am zis să testez şi câteva jocuri.

Angry Birds m-a captat. Basketball Lite la fel. Chiar şi Yoo Ninja Free sau Alpine Boarder Lite mi-au mâncat câteva ore la un moment dat (nu dau link-uri, găsiţi în market), dar din tot ce-am testat, nimic nu mi-a mâncat mai multe zile decât Drag Racing.

Cum reuşeşte el să te facă să-ţi doreşti cea mai tare maşină cu upgrade-ul suprem, nici nu vă puteţi imagina. Cum te face să vrei să distrugi toţi boşii offline, lucru imposibil fără puţin joc online, veţi vedea doar dacă-l testaţi. Apropo de joc online: e şi mai addicive decât ăla offline, pentru că trebuie să-ţi găseşti o tactică atât de bună încât să-i baţi pe toţi. Şi ai şi-acolo tot felul de ranguri pe care poţi să le obţii doar jucând.

Deci dacă ţineţi la timpul vostru, nu vă instalaţi Drag Racing. Totuşi, dacă nu ţineţi la timpul meu, mai recomandaţi-mi câte ceva, că-s tare curios ce vă ţine pe voi mult timp cu telefonul în mână.

Lasă un comentariu

14 comentarii

 • Stan Vladut Angel 6 Sep 2011, ora 22:21

  Mie-mi plac foarte mult jocurile de tip Education (cred), alea care iti pun in miscare rotitele creierului (FireBall, Unblock Me, Doodle Fit, Plumber, X-construct, care m-a incurcat putin, Sudoku, etc.).

  • Florea Cristian 7 Sep 2011, ora 09:27

   Cu X-construct mi-am facut o gramada de nervi, pentru ca e incomod tare sa pui betigasele alea cand creezi podul. Oricum, ideea e foarte buna

 • Nebunia 6 Sep 2011, ora 23:30

  Ti-ai gasit ocupatie pe tren :))

  • Florea Cristian 7 Sep 2011, ora 09:40

   Bineinteles :)) O priza mi-ar trebui, ca nu vreau sa ajung la destinatie fara baterie la telefon.

   • Nebunia 7 Sep 2011, ora 17:40

    Pai cum sa nu fie mai priza in tren ;) cauta mai bine ca o sa o gasesti :D

   • Florea Cristian 7 Sep 2011, ora 20:08

    In majoritatea e, dar in acceleratul cu care m-am dus la Bucuresti ultima data si cu care m-am intors NU ERA. Aproape ca nu puteam respira cand am vazut :)))

 • Chaika 9 Sep 2011, ora 19:38

  Aşa am zis şi eu până să descopăr My Country. Acum eu zic că My Country e cel mai addictive :D

 • mouse 13 Sep 2011, ora 12:43

  Ce telefon cu android ti-ai cumparat?

 • Andrei 6 Dec 2011, ora 16:41

  Nu vreau să fac reclamă/publicitate, dar dacă vreţi să jucaţi anumite jocuri/aplicaţii de pe android şi costă, costă frate, puteţi descărca de pe filecrop.com, orice doriţi, numai să scrieţi numele aplicaţiei/jocului urmată de extensia acesteia: … cut the rope.apk… un exemplu. :-) Mult succes!

 • sebi 8 Iul 2013, ora 13:38

  imi spui si mie te rog cum si daca pot sa-mi vand masina pe drag racing :o3 :))

  • Cristian Florea 8 Iul 2013, ora 13:47

   Din câte ştiu eu, nu se poate. Dar n-am mai jucat de foarte mult timp şi nu ştiu dacă s-a mai modificat ceva între timp.